Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Κοντά στην Ντνιέπρ ο Μανωλάς

Μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στην Έβερτον, όλα έδειχναν πως ο Κώστας Μανωλάς θα αποτελούσε μέλος της ομάδας της ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν και πάλι, καθώς ο νεαρός αμυντικός φαίνεται να βρίσκεται μια ανάσα από τη μετακίνησή του στην ουκρανική Ντνιέπρ.

Το συμβόλαιο του 20χρονου άσου με την «Ένωση» λήγει το καλοκαίρι και πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» φαινόταν να είναι η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ωστόσο, με βάση τα τελευταία αθλητικά νέα που θέλουν την Ντνιέπρ να ετοιμάζει συμφέρουσα πρόταση για την απόκτησή του(γίνεται λόγος για πρόταση που αγγίζει τις 600.000 ευρώ), στην ΑΕΚ σκέφτονται σοβαρά τα οικονομικά οφέλη που θα προκύψουν για το σύλλογο σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη βιωσιμότητά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις εγκαταστάσεις των Σπάτων βρέθηκαν ήδη σήμερα ο παίκτης μαζί με τον Στέλιο Μανωλά που εκτελεί χρέη μάνατζερ για λογαριασμό του νεαρού αμυντικού, προκειμένου να συζητήσουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Στόχος της Ντνιέπρ είναι να εντάξει στο δυναμικό της τον Μανωλά πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου που στην Ουκρανία εκπνέει στις 3 Μαρτίου και σε αυτό της το στοίχημα αποτελέσματα θα προκύψουν πιθανότατα τις επόμενες ώρες.

Ο Κώστας Μανωλάς δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, δείγμα του ότι και ο ίδιος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ουκρανία.

Παρ’ όλα αυτά, χρειάζεται και η συγκατάθεση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ προκειμένου να γίνει η μεταγραφή, γι’ αυτό και αναμένονται με αγωνία τα αποτελέσματα των συζητήσεων ανάμεσα στην πλευρά Μανωλά και σε αυτή του κ. Δημητρέλου και των μεγαλομετόχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου