Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Τέβεζ, η μεγάλη επιστροφή

Έτοιμος να πάρει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στο Μάντσεστερ φαίνεται πως είναι ο Κάρλος Τέβεζ, με τον προπονητή του να τον έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ.

Η άρνηση του να μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι της Σίτι με την Μπάγερν, στο πλαίσιο του Champions League, είχε σταθεί αφορμή για να φέρει σε σύγκρουση τον Αργεντίνο με τον ιταλό τεχνικό της Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Τα αποτελέσματα ποδοσφαίρου μπορεί να ευνοούν την αγγλική ομάδα και προς το παρόν να τη διατηρούν στην κορυφή, ωστόσο η απουσία του «εύκολου» γκολ στις τελευταίες αγωνιστικές, είναι ένας σημαντικός λόγος που κρίνει απαραίτητη την παρουσία του Τέβεζ στην ομάδα.

Εκπρόσωπος του παίκτη δήλωσε μάλιστα πως είναι ήδη έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της ομάδας ξανά, αφού επιθυμεί κι ίδιος να επανακτήσει τη φυσική του κατάσταση και να παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

«Τις τελευταίες δέκα ημέρες έγιναν κάποιες εποικοδομητικές συζητήσεις και υπήρξαν αμοιβαίες υποχωρήσεις», τόνισε ο εκπρόσωπος του παίκτη, ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει πως πριν την αποχώρηση του, ο Κάρλος Τέβεζ ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, γεγονός που θα αποδειχθεί χρήσιμο για την Μάντσεστερ Σίτι που κυνηγάει το πρωτάθλημα.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι από την πλευρά του, δεν είναι σε θέση να κάνει σίγουρες προβλέψεις στοίχημα όμως του ίδιου είναι, μετά τα εγκωμιαστικά λόγια του για τον Τέβεζ, να επιστρέψει ο παίκτης και βάσει της φυσικής του κατάστασης, να τον χρησιμοποιήσει και ως βασικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου