Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Η Έβερτον πιέζει για Μανωλά

Νέα αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έντονες προσπάθειες της Έβερτον να κλείσει τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το βρετανικό «SkySports», οι άνθρωποι των «ζαχαρωτών», μετά την επισημοποίηση του ενδιαφέροντός τους περιμένουν την απάντηση της ΑΕΚ προκειμένου να κάνουν δικό τους τον 20χρονο αμυντικό εντός των επόμενων δύο ημερών.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για την ανάγκη της Ένωσης να βάλει στα ταμεία της ένα σημαντικό ποσό με την πώληση ενός από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία της, καθώς το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι.

Στοίχημα της Έβερτον είναι να ολοκληρώσει τη συμφωνία μέχρι το βράδυ της Τρίτης (31/1) που τελειώνει η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος. Ταυτόχρονα, γίνεται λόγος για την επιθυμία του Ντέιβιντ Μόγιες να έχει άμεσα τον παίκτη στη διάθεσή του.

Όπως γίνεται γνωστό, η πρόταση του αγγλικού συλλόγου ανέρχεται στις 500.000 ευρώ και πως η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση την εξετάζει σοβαρά, αν και έχει στα χέρια της και άλλη πρόταση, χωρίς όμως να αποκαλύπτεται από ποια ομάδα, με τα προγνωστικά να θέλουν την καθυστέρηση απάντησης από πλευράς της να οφείλεται στην «αντίπαλη» προσφορά.

Το SkySports κλείνει υπογραμμίζοντας πως ο αγγλικός σύλλογος πιέζει την ελληνική ομάδα για μια έγκαιρη απάντηση, καθώς ως γνωστόν αύριο βράδυ ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

1 σχόλιο: