Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Η μεγάλη βραδιά του ΑΠΟΕΛ

Στον έβδομο ουρανό και στους «16» του Champions League βρίσκεται από απόψε ο ΑΠΟΕΛ μετά τη λευκή ισοπαλία επί της Ζενίτ στην κρύα Πετρούπολη, κερδίζοντας όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά κι ένα μεγάλο ευρωπαϊκό στοίχημα.

Μπορεί να ήταν ένα τελειωμένο σύμφωνα με τα προγνωστικά στοίχημα, αφού οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς δε χρειαζόντουσαν κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας για να πάρουν τη μεγάλη πρόκριση, όμως μέχρι να δείξει 90’ στον πίνακα κανένας από τους παίκτες της κυπριακής ομάδας δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο κοντά βρισκόντουσαν στην επόμενη φάση, όπως εξηγεί ο Γκουστάβο Μαντούκα.

«Είμαι χαρούμενος, υπερήφανος. Ο Θεός μας έδωσε πολλά πράγματα. Ήταν πολύ δύσκολο μέσα στο παιχνίδι, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε μερικές στιγμές, γενικά ήταν πολύ δύσκολο να σκεφτείς με τόσο κρύο.

Σεβόμαστε κάθε ομάδα, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος κοιτούσαμε τον πίνακα και όταν τελείωσε καταλάβαμε τι έγινε. Είναι πολύ μεγάλη μέρα, για τον σύλλογο και για την Κύπρο γενικότερα. Όταν ήρθα στον ΑΠΟΕΛ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να παίξω στους 16 της Ευρώπης», ανέφερε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ.

Στο ίδιο μήκος ενθουσιασμού κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη: «Είναι απίστευτο. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, ξέραμε ότι η Ζενίτ θα επιτεθεί πάρα πολύ. Έπρεπε να παίξουμε έτσι, είναι η πιο μεγάλη μέρα στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε μέλη αυτής της ομάδας, της μεγάλης επιτυχίας. Νομίζω ότι όλοι στο πέρασμα του χρόνου θα καταλάβουν τι έχει γίνει σήμερα».

2 σχόλια: