Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Κρόιφ: «Μπαρτσελόνα μόνο για νίκη»

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι για να χτίζει τα ρεκόρ και η Μπαρτσελόνα για να της τα σπάει, παίρνοντας τη νίκη στο πρώτο «clasico» της χρονιάς.

Οι Μαδριλένοι φιλοξενούν στο «Μπερναμπέου» τους Καταλανούς και το στοίχημα τους είναι διπλό.

Αφενός η νίκη στο ντέρμπι κόντρα στη μεγάλη αντίπαλο, αφετέρου η νίκη για 16 συνεχόμενα παιχνίδια, που αν τελικά καταγραφεί υπέρ τους σπάνε το ρεκόρ των 15 αήττητων παιχνιδιών που διατηρούσε πέρσι η «Μπάρτσα».

Θα λυπούσαν όμως ιδιαίτερα την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο όσα σε αυτό το στοίχημα προγνωστικά δίνει ο Γιόχαν Κρόιφ, αφού θεωρεί ότι το τρίποντο βρίσκονται από τώρα στο «σακούλι» της πρώην ομάδας του. Και εξηγεί στην εφημερίδα «AS».

«Ποιο είναι φαβορί να κερδίσει το Σάββατο; Μπορώ να πω μόνο ότι η Μπαρτσελόνα παίζει πάντα για τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα δούμε το Σάββατο ποιος θα αναδειχθεί νικητής…», ανέφερε ο παλαίμαχος άσος, διευκρινίζοντας ακόμη ότι πιθανή νίκη της πρωτοπόρου με τρεις βαθμούς «βασίλισσας» δεν αρκεί για να τη δώσει από τώρα την κούπα της Primera Division.

«Το Clasico δεν θα είναι καθοριστικό. Απομένουν πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Αν νικήσει η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θα σημαίνει ότι γίνεται φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου