Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Λέτο: «Πρώτοι και μετά το ντέρμπι»

Είναι κάτι αγώνες και ορισμένα αποτελέσματα ποδοσφαίρου που σημασία δεν έχει ποιος τα διαμορφώνει, αλλά ποιος καρπώνεται τους τρεις βαθμούς.

Ένα τέτοιο είναι και το ντέρμπι της Αθήνας, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, και τον πρώτο σκόρερ και MVP των φετινών «πρασίνων» να μη νοιάζεται για να το αν θα προσθέσει ακόμη ένα γκολ στη συγκομιδή του αλλά για να το πώς η ομάδα του θα φτάσει σε μία σπουδαία νίκη.

Αυτό είναι το στοίχημα του Σεμπάστιαν Λέτο, που θέλει να φύγει νικητής με την ομάδα του από το Λιμάνι, εδραιώνοντας ακόμη περισσότερο τις ελπίδες του να πραγματοποιήσει το φετινό του όνειρο… «Να παλέψουμε μέχρι τέλους και ο νέος χρόνος να μας βρει στην κορυφή με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Αυτό είναι το όνειρό μου», ανέφερε σχετικά στη «Sportday», λέγοντας ακόμη:

«Πάντα τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σκληρά. Θα πρέπει να παραμείνουμε 100% συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και στο παιχνίδι μας. Αυτό που θέλουμε είναι να πάμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν θα σκοράρω εγώ. Το σημαντικό είναι να πάμε να παίξουμε καλά και να μείνουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και μετά από αυτό το ματς.

Πρόκειται για πολύ μεγάλο παιχνίδι. Κάθε χώρα έχει ένα clasico. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε όλοι, είναι πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα κι όχι για μάχη. Ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά και ήρεμα σε αυτό το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου