Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: 3-2

Τα εύκολα δύσκολα έκανε στο φινάλε ο Παναθηναϊκός που νίκησε με 3-2 την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής με τον Λέτο να πετυχαίνει δύο γκολ. Από την πρώτη θέση πάει στο Καραϊσκάκη το "τριφύλλι", άργησε να αντιδράσει η Ένωση.

Επιβλητικός κατά διαστήματα ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-2 μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και επί της ΑΕΚ. Με "πρώτο βιολί" και σκόρερ δύο γκολ τον Λέτο η ομάδα του Φερέιρα πήρε μια ακόμα νίκη αν και στο τέλος έκανε τα εύκολα δύσκολα.



Μετά το 3-0 του Κατσουράνη στο 53', οι "πράσινοι" σπαταλούσαν τις ευκαιρίες που τους δίνονταν με την ΑΕΚ να μειώνει με τους Μπέλεκ και Λεονάρντο να δίνουν στο φινάλε διαφορετική εικόνα στο ματς ενώ οι "κιτρινόμαυροι" είχαν και δύο δοκάρια με τους Κάλα και Λεονάρντο.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καπίνο, Μαρίνος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (89' Βιτόλο), Σιμάο, Ζέκα (82' Μαυρίας), Κουίνσι, Λέτο, Κλέιτον (69' Καραγκούνης).

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένουγλου): Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Κάλα, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Μάκος (68' Χοσέ Κάρλος), Καράμπελας (56' Λαγός, 77' λ.τρ. Γεωργέας), Βάργκας, Λυμπερόπουλος

Σκόρερ: 16', 30' Λέτο, 53' Κατσουράνης / 61' Μπελέκ, 89' Λεονάρντο

Κίτρινες: Σιμάο, Μπουμσόνγκ / Καράμπελας, Αραμπατζής, Καφές, Κάλα, Βάργκας, Λυμπερόπουλος

Κόκκινη: -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου