Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Μαντσίνι: «Θέλει ακόμη βελτίωση ο Τζόνσον»

Ακόμη μπορεί να σκοράρει η Μάντσεστερ Σίτι που μετά την άλωση του «Όλντ Τράφορντ» συνέχισε και επί των Γούλβς, επικρατώντας με το επιβλητικό 5-2, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την επόμενη φάση του Carling Cup.

Βασικός συντελεστής στη σημαντική αυτή νίκη υπήρξε ο Άνταμ Τζόνσον, που ισοφάρισε για τους «πολίτες» ενώ αργότερα έδωσε την ασίστ στο 2-1 από τον Νασρί.

Το στοίχημα βέβαια είναι τέτοιες επιδόσεις να δίνουν το κίνητρο για επιπλέον δουλειά, κρατώντας κάθε ποδοσφαιριστή προσγειωμένο. Κι αν ο 24χρονος μέσος δεν μπορεί να το καταφέρει από μόνος του, είναι εκεί ο Ρομπέρτο Μαντσίνι να το φρόντισε γι’ αυτόν!

«Κάποιες φορές σκέφτεται, εντάξει σε αυτό το ματς πέτυχα ένα γκολ, είχα και ασίστ, οπότε όλα καλά. Πρέπει να λειτουργεί διαφορετικά όμως. Είναι νέος, μπορεί να βελτιωθεί πολύ ακόμη και τον πιστεύω. Θα έπρεπε να σκέφτεται ‘θέλω να πετύχω και άλλο γκολ να βγάλω και άλλες ασίστ και να γυρνώ να βοηθώ στην άμυνα’», δήλωσε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός θεωρώντας ότι υπό κατάλληλες προϋποθέσεις τα προγνωστικά σωστής ανέλιξης είναι με το μέρος του νεαρού άσου.

Έχει τα προσόντα για να το πετύχει αυτό και αν το κάνει θα μπορεί σίγουρα να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους ακραίους. Τα πήγε εξαιρετικά στο ματς, αλλά στο δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε δεν ακολούθησε τον αντίπαλό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου