Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ατρόμητος-Πανιώνιος 2-1

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ηλία Αναστάσακο που πέτυχε δύο γκολ ,ο Ατρόμητος νίκησε τον Πανιώνιο με 2-1 στο Περιστέρι.Ο Ατρόμητος πέτυχε την 4η του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-1 στο Περιστέρι του Πανιωνίου και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.



Μια νίκη που ήρθε χάρη στη "χρυσή αλλαγή" που ακούει στο όνομα Ηλίας Αναστασάκος, με τον Έλληνα επιθετικό να σημειώνει 2 γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών και να μετατρέπει το 0-1 σε 2-1 υπέρ της ομάδας του Γιώργου Δώνη.Σίγουρα το πρώτο ημίχρονο δεν προδιέθετε το.. ξέσπασμα του δευτέρου μέρους. Το ματς ξεκίνησε με μια καλή ευκαιρία στο 6ο λεπτό του Μήτρογλου, με τον Έλληνα επιθετικό να μην μπορεί να νικήσει τον Ελευθερόπουλο, και κάπου εκεί... τελείωσαν οι μεγάλες φάσεις για το πρώτο μέρος.



Η ανιαρότητα έπαψε να υπάρχει στην επανάληψη, όταν το γκολ του Σκέμπρι στο 57' έβαλε μπροστά τον Πανιώνιο κόντρα στη ροή του αγώνα. Ο Γιώργος Δώνης έριξε αμέσως τον Ηλία Αναστάσακο στο παιχνίδι, και ο Έλληνας φορ τον δικαίωσε άμεσα σκοράροντας 2 φορές μέσα σε 4 λεπτά και γυρνώντας ανάποδα των αγώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου