Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Άρσεναλ, Μαρσέιγ και Ντόρτμουντ για τον Ολυμπιακό

Από τους... αδυνάτους ο Ολυμπιακός πήρε τον πιο δυνατό με την Ντόρτμουντ να... χαλάει τον όμιλο που είχαν φτιάξει Άρσεναλ και Μαρσέιγ. Ανοικτός σε όλα τα ενδεχόμενα και επικίνδυνος ο 6ος όμιλος.H Μπορούσια Ντόρτμουντ, πρωταθλήτρια Γερμανίας, η πιο δύσκολη αντίπαλος, δηλαδή, από το γκρουπ των αδυνάτων, δεν άρεσε και τόσο πολύ στον Ολυμπιακό, που είχε μάθει νωρίτερα ότι θα αντιμετωπίσει Άρσεναλ και Μαρσέιγ.

Το γκρουπ είναι πολύ δυνατό και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμος για να περάσει στην επόμενη φάση.Τα ονόματα των αντιπάλων είναι τέτοια που δεν επιτρέπουν μεγάλα λόγια. Ο Ολυμπιακός θα δώσει μάχη. Ακόμη και για την 3η θέση, όμως, που οδηγεί στο Europa League, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν είναι σε θέση να περάσουν στους "16".

Η Άρσεναλ, χωρίς τον Φάμπρεγας, μπορεί να μην είναι στις ...καλύτερές της μέρες, καθώς έχει ξεκινήσει με το αριστερό το αγγλικό πρωτάθλημα, κόντρα στην Ουντινέζε, όμως, απέδειξε ότι "μετράει" σαν όνομα στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς διαθέτει ειδικό βάρος, κύρος και βέβαια έναν εκ των κορυφαίων προπονητών στην Ευρώπη, τον Αρσέν Βενγκέρ. Οι μονομαχίες των δυο ομάδων πριν από δυο χρόνια είναι νωπές.

Ο Ολυμπιακός είχε νικήσει στο Καραϊσκάκη (1-0 με γκολ του Λεονάρντο) και είχε ηττηθεί 2-0 στο Εμιρέιτς με ... ηρωική εμφάνιση από τον Αντώνη Νικοπολίδη. Γκάνερς και "ερυθρόλευκοι" ωστόσο είχαν περάσει χέρι-χέρι

Η δευτεραθλήτρια Γαλλίας, Μαρσέιγ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό μετά από 17 χρόνια. Κι αυτή δεν έχει ξεκινήσει τόσο καλά το γαλλικό πρωτάθλημα καθώς μέχρι στιγμής μετράει τρεις ισοπαλίες στο σαμπιονά, παραμένει, ωστόσο, μια υπολογίσιμη δύναμη που κανείς δεν μπορεί να την πάρει αψήφιστα. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για τον ...Ολυμπιακό της Μασαλίας.



Όσο για την Μπορούσια; Κράτησε σχεδόν το ίδιο ρόστερ, με το οποίο πέρσι κατέκτησε τον τίτλο στη Γερμανία, έχει μια δαιμονισμένη έδρα (Βεστφάλεν) και πολύ ενθουσιασμό, να πρωταγωνιστήσει και στην Ευρώπη. Φέτος έχει ξεκινήσει την Μπουντεσλίγκα με 2 νίκες και 1 ήττα.

Group A: Μπάγερν Μονάχου, Βιγιαρεάλ, Μάντσεστερ Σίτι, Νάπολι

Group B: Ίντερ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λιλ, Τράμζοσπορ

Group C: Μάντσεστερ Γιουν., Μπενφίκα, Βασιλεία, Οτελούλ

Group D: Ρεάλ Μαδρίτης, Λιόν, Άγιαξ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Group E: Τσέλσι, Βαλένθια, Λεβερκούζεν, Γκενκ

Group F: Άρσεναλ, Μαρσέιγ, Ολυμπιακός,  Ντόρτμουντ

Group G: Πόρτο, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ζενίτ, ΑΠΟΕΛ

Group H: Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Μπάτε, Πλζεν







πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου