Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Παντελή: «Αισιόδοξοι αν επικρατήσει η λογική»

Το μέλλον του Ηρακλή στη Superleague έχει περάσει από σαράντα κύματα και από τις τύχες αρκετών αρμόδιων επιτροπών. Αυτή τη φορά υπάρχει η αισιοδοξία ότι η απόφαση θα δικαιώσει τον Γηραιό, επιτρέποντας του την παρουσία στη μεγάλη κατηγορία.

Αυτήν την εντύπωση άφησε ο Ανδρέας Παντελή να επικρατήσει, μιλώντας στον «NovaΣΠΟΡ FM», δίνοντας αρκετά προγνωστικά υπέρ των «κυανόλευκων», αρκεί όπως τονίζει η απόφαση να βασίζεται σε λογικά κριτήρια.

Εξάλλου, παρά τα εκάστοτε πορίσματα και προβλέψεις στοίχημα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν να αποδείξει το αναφαίρετο δικαίωμα της να συνεχίσει στη μεγάλη κατηγορία και ίσως είναι κοντά στο να το πετύχει.

«Νομίζω ότι η νομική ανάπτυξη της υπόθεσής μας ήταν σημαντική και περιμένουμε με αισιοδοξία την απόφαση, η οποία θα μετατρέπει τη μετατροπή της τιμωρίας σε πρόστιμο.

Δε θέλουμε να σκεφτόμαστε την αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση, επειδή έχουμε κάνεις μεγάλες προσπάθειες. Ελπίζω να επικρατήσει η λογική και να παρθούν οι σωστές αποφάσεις.

Παρότι το Τακτικό Δικαστήριο συμπεριφέρθηκε άψογα όσον αφορά τις τοποθετήσεις του - κάποιες από τις εκπροσωπήσεις του κ. Κουρίδη και τις ΕΠΟ ήταν αρνητικές. Αν και ασχολούμαστε με νομικά θέματα, ακούσαμε φαιδρά επιχειρήματα για να αναβληθεί η υπόθεση και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Όσο για το αν προλαβαίνει ο Ηρακλής λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος να συστήσει ομάδα άξια των απαιτήσεων της Superleague, ο πρόεδρος των «κυανολεύκων» επισημαίνει: «Είναι υποχρέωσή μας να φτιάξουμε μία ομάδα, η οποία θα είναι ικανή να σταθεί και θα είναι αξιοπρεπής η παρουσία της στη Σούπερ Λίγκα.

Αντιλαμβάνομαι ότι ενδεχόμενη θετική απάντηση θα σημάνει την αναβολή του πρωταθλήματος για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε. Τα πάντα μπορούν να γίνουν, αν επικρατήσει η λογική και γίνουν τα πάντα νομότυπα.

Έχουμε ζητήσει να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τόσο κόπο και να μην προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου