Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Γκρόνιγκεν-ΠΑΟΚ 3-2

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Ολλανδική ομάδα με 3-2 στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του. Τα "μούσκεψαν" οι αναπληρωματικοί στο πρώτο ημίχρονο που δέχτηκαν τρία γκολ, σαφώς βελτιωμένος στην επανάληψη ο "δικέφαλος".Το παιχνίδι με την Γκρόνιγκεν θύμιζε κατά κάποιο τρόπο το φιλικό με την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-2 από τους Ολλανδούς έχοντας κακό αγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο και καλό στο δεύτερο.

Στα πρώτα 45' οι "μικροί" των "ασπρόμαυρων" δεν στάθηκαν στο ύψος τους (καλοί ήταν πάντως οι Ιντσίδης και Αποστολόπουλος), ενώ στην επανάληψη η είσοδος των βασικών βελτίωσε θεαματικά την εικόνα του ΠΑΟΚ που έκανε ικανοποιητική εμφάνιση δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες. Πάντως όπως και στο παιχνίδι με τους Γερμανούς έτσι και σε αυτό με την Γκρόνινγκεν, προβλημάτισε η αμυντική παρουσία της ομάδας.

Κακός αμυντικά, λάθη από Κρέσιτς

Στο πρώτο μέρος μόλις 5' ο "Δικέφαλος" βρέθηκε να χάνει με 1-0, όταν ο Κρέσιτς δεν έκανε σωστή έξοδο και ανέτρεψε τον Βακουνά. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μάταβτζ εύστοχα, ενώ στο 11΄μετά από σέντρα του Σακελλαρίου, ο Μωϋσιάδης "έπιασε" ένα αδύναμο πλασέ που δεν δημιούργησε προβλήματα στον πορτιέρο των Ολλανδών.

Στη συνέχεια αν και ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές δεν απείλησε, ενώ μια ασταθής απόκρουση του Κρέσις, ήταν η αιτία που ο Μάταβτζ έκανε το 2-0 στο 25'. Τα κενά που υπήρχαν στην άμυνα ήταν κάτι παραπάνω από εμφανή με αποτέλεσμα στο 34' ο Βακούνα να πάρει την μπάλα, να ντριπλάρει εύκολα τον Τσιρίλο και να διαμορφώσει το 3-0.

Αλλαξε η εικόνα

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος ορισμένων βασικών βοήθησε στην αγωνιστική άνοδο του ΠΑΟΚ. Μάλιστα αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 63', όταν ο Βιεϊρίνια πάσαρε στον Λίνο, με τον τελευταίο να σεντράρει και ο Αθανασιάδης να πλασάρει εύστοχα (3-1). Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια ήταν φανερό πως "πατούσε" καλύτερο και ο Σαλπιγγίδης βγήκε τετ α τετ στο 72', αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Γκρόνιγκεν.

Δύο λεπτά αργότερα ο Βιεϊρίνια έστρωσε στον Φωτάκη, ο οποίος από το πέναλτι σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε σε αντιπάλους και έφυγε κόρνερ. Στο 78' ο ΠΑΟΚ έχασε άλλη μια ευκαιρία όταν ο Βιεϊρίνια σέντραρε, ο Αθανασιάδης δεν έκανε σωστή προβολή και η ολλανδική άμυνα έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή προ του Σαλπιγγίδη. Ο "Δικέφαλος" στο 88ο πέτυχε το δέυτερο γκολ με τον Φωτάκη κι έτσι διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα (3-2).

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ στο α' ημίχρονο : Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κουρδάκης, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Ιντζίδης, Τσουκαλάς, Αποστολόπουλος, Γεωργίου, Μωϋσιάδης, Παπάζογλου.


Η σύνθεση του ΠΑΟΚ στο β' ημίχρονο: Γιακουμής, Λίνο, Σαβίνι, Μαλεζάς, Αρίας, Ρομπέρ, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Έτο, Αθανασιάδης και Φωτάκης.







πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου