Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Βιτόλο: "Μεγαλύτερο επίπεδο ο ΠΑΟ"

Ως μεγαλύτερο επίπεδο χαρακτήρισε το νέο βήμα στην καριέρα του ο Βίκτορ Βιτόλο ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση. "Θα τα δώσω όλα για τον Παναθηναϊκό..." η υπόσχεσή του στους οπαδούς. Ζήτησε και θα πάρει την φανέλα με το Νο6.
Παρά το δύσκολο και βραδινό ταξίδι του την Τετάρτη, ο Βίκτορ Βιτόλο έδειξε αρκετά ευδιάθετος στο ντεμπούτο του με τα "πράσινα".

Η γνωριμία του με τους νέους του συμπαίκτες δεν ήταν ιδιαίτερη δύσκολη, αφού έστω και ως αντίπαλοι τα προηγούμενα χρόνια ο Ισπανός μέσος είχε γνωριστεί με τους παίκτες του "τριφυλλιού".

Στην πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα, τον Παναθηναϊκό, ο Ισπανός μέσος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για την παρουσία του στην αποστολή του "τριφυλλιού".


Ορισμένοι εξ αυτών τον ρώτησαν για τη σχετική σύγκριση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και ο Βιτόλο δεν δίστασε να απαντήσει:

"Στον ΠΑΟΚ ήταν καλά, αλλά διαφορετικά. Εδώ είναι αλλιώς. Greater level (μετάφραση: μεγαλύτερο επίπεδο)".

Για του λόγου το αληθές και προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών του, έκανε χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι, δείχνοντας άνοδο του επιπέδου.

"Θα τα δώσω όλα για τον Παναθηναϊκό..."

Στην πρώτη του δήλωση ο Βίκτορ Βιτόλο για την νέα του ομάδα έστειλε μήνυμα πως θα δίνει το 100% σε κάθε ματς.

Κάποιες φορές προκύπτουν ευκαιρίες που ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αρνηθεί και θεώρησα πως η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν τέτοια" ήταν η δήλωση του Ισπανού μέσου που συμπλήρωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Παναθηναϊκό, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι ένα νέο βήμα στην καριέρα μου. Ευχαριστώ όλους για την υποδοχή. Από την πλευρά μου, θέλω να σας υποσχεθώ ότι θα τα δώσω όλα για τον Παναθηναϊκό.



"Ο Άρης και ο ΠΑΟΚ μού έδωσαν τη δυνατότητα να γίνω γνωστός. Τώρα ήρθε μία μεγάλη ομάδα και μου είπε πως με θέλει. Για μένα είναι ένα βήμα παραπάνω, μία μοναδική ευκαιρία" και αναφέθηκε στους στόχους του "τριφυλλιού", λέγοντας:



"Ο Παναθηναϊκός στοχεύει πάντα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, ενώ θέλει να κάνει καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μία μεγάλη αλλαγή στην αθλητική μου ζωή, αλλά αυτές οι προκλήσεις είναι που θέλει ένας παίκτης στην καριέρα μου".



Ο 28χρονος χαφ γεμάτος όρεξη για το νέο του ξεκίνημα από την πρώτη μέρα "κατάπιε" πολλά χιλιόμετρα και έδειξε έτοιμος να συμμετέχει στα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει πλέον στα χέρια του μια ακόμα σπουδαία λύση στα χαφ.



Η φανέλα με το Νο6

Ο Ισπανός μέσος όπως ήταν φυσικό ζήτησε και λογικά θα πάρει την φανέλα με το Νο6 στον Παναθηναϊκό. Εξάλλου, αυτό το νούμερο φορούσε και με τον "Δικέφαλο του Βορρά" όχι όμως και στον συμπολίτη Αρη.







πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου