Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Κολομβία - Κόστα Ρίκα 1-0

Η Κολομβία νίκησε με 1-0 την Κόστα Ρίκα και πέρασε στην κορυφή του Α' ομίλου. Σκόρερ ο Γκουστάβο Αντριάν Ράμος και δημιουργός ο Φρέντι Γκουαρίν, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Κάρλος Σάντσες.Το γκολ Γκουστάβο Αντριάν Ράμος ήταν αρκετό για την Κολομβία να νικήσει με 1-0 την Κόστα Ρίκα στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Copa América 2011.

Η Κόστα Ρίκα από το 28' έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ράνταλ Μπρένες, ενώ μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Κάρλος Σάντσες, έμεινε στο πάγκο της Κολομβίας.

Ο επιθετικός της Χέρτα σκόραρε στο 45' από εξαιρετική πάσα του Φρέντι Γκουαρίν της Πόρτο.

Οι Κολομβιανοί έτσι είναι στην πρώτη θέση του Α' ομίλου, με Αργεντινή και Βολιβία να έχουν από έναν βαθμό και Κόστα Ρίκα κανέναν.

Κολομβία - Κόστα Ρίκα 1-0

Σκόρερ: 45' Γκουστάβο Αντριάν Ράμος

Γήπεδο: "23 de Agosto", Χουχούι

Διαιτητής: Ενρίκε Όσες (Χιλή)



Οι δύο πρώτες καλές στιγμές ήταν για την Κολομβία με τους Φρέντι Γκουαρίν στο 12' και Γκουστάβο Αντριάν Ράμος στο 14', όμως ο Λεονέλ Μορέιρα απέκρουσε σε αμφότερες τις περιπτώσεις.



Στο 28' η Κόστα Ρίκα έμεινε με 10 παίκτες, καθώς πήρε απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ράνταλ Μπρένες να σκληρό μαρκάρισμα στον Λουΐς Αμαράντο Περέα.



Οι Κολομβιανοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 45' με τον Γκουστάβο Αντριάν Ράμος.



Ο επιθετικός της Χέρτα μετά την καταπληκτική πάσα του Φρέντι Γκουαρίν βγήκε τετ-α-τετ με τον Λεονέλ Μορέιρα και αφού τον απέφυγε πλάσαρε από αριστερά σε κενή εστία και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.



Με το αριθμητικό πλεονέκτημα σύμμαχο η Κολομβία στο δεύτερο ημίχρονο έκανε συντήρηση δυνάμεων, είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά απλά διατήρησε το 1-0.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Λουΐς Μαρτίνες, Σούνιγκα, Λουΐς Περέα, Γέπες, Αρμέρο, Γκουαρίν, Μπολίβαρ, Αγκιλάρ (34' Ρονταγέγκα), Γκουστάβο Αντριάν Ράμος, Ντάιρο Μορένο (70' Τεόφιλο Γκουτιέρες), Φαλκάο (77' Σότο).
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ: Λεονέλ Μορέιρα, Ντουάρτε, Ακόστα, Κάλβο, Σαλβατιέρα, Λεάλ, Μόρα, Γκουσμάν (74' Κουμπέρο), Μπρένες, Μαδριγάλ (72' Χοσουέ Μαρτίνες), Χοέλ Κάμπελ (46' Ελισόντο).






πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου