Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ντιφερντάνζ-Ολυμπιακός Β. 0-3


Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε στο Λουξεμβούργο της Ντιφερντάνζ με 0-3. Οι παίκτες του Χάβι Γκράθια ήταν ανώτεροι και ουσιαστικά προκρίθηκαν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.Οι "ερυθρόλευκοι έδειξαν ανεπηρέαστοι από την απόφαση της Σούπερλιγκ για πτώση της ομάδας στην Football League. Οι παίκτες του Χάβι Γκράθια, πέτυχαν δύο γκολ σε πέντε λεπτά με τους Σκέμπρι και Ακόστα και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο αειθαλής Ηλίας Σολάκης, λίγο πριν την λήξη.

Ο Σκέμπρι ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Η Ντιφερνάνζ ήταν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Λουξεμβούργου που συμμετέχει στην τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.Παρά το ηθικό καταρρακωμένο ο Ολυμπιακός Βόλου επέβαλε το παιχνίδι του δημιούργησε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και γκολ στην επανάληψη. Απειλήθηκε ελάχιστα από την αντίπαλο του αφού η δυναμικότητα της ήταν περιορισμένη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Oλυμπιακός Βόλου (Χάβι Γκράθια): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Τόμας, Νταρμπιόν(74' Κάσκιο), Μπρέσκα(67' Ακόστα), Αλβάρεζ, Ρόκας, Σέλεζι, Μόνχε, Σκέμρπι, Μαρτίν(83' Σολάκης).

Ντιφερντάνζ: Βεμπέρ(60' Ίμ), Ροντρίγκες, Σιμπενάλερ(72' Μέι), Καρόν, Λεονί, Μπούκβιτς, Κετενμάγιερ(75' Ριμπέιρο), Μπέτμερ, Γιάνιχ, Λεμπρενσέ.

Διαιτητής: Ντέιβιντ ΜακΚίον(Ιρλανδία)

Γήπεδο: "Ζοσί Μπαρτέλ"

Κίτρινες: Ροντρίγκεζ, Καρόν, Μπούκβιτς, Ντολεζάι, Τόμας, Νταρμπιόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου