Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Βαλερένγκα - ΠΑΟΚ 0-2


Με γκολ των Βιεϊρίνια και Πάμπλο Γκαρσία στο 2ο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πέρασε με 2-0 από το "Ούλεβαλ" επί της Βαλερένγκα και βρίσκεται ήδη στα πλέι οφ του Europa League.Φουριόζος ο "Δικέφαλος" έδειξε την ανωτερότητά του κόντρα στην Βαλερένγκα από το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Ο "Δικέφαλος" με επιβλητική εμφάνιση στο Ούλεβαλ πέτυχε νίκη με 2-0 που τον φέρνει από σήμερα στα πλέι οφ του Europa League.

Πανέμορφα γκολ από Βιεϊρίνια (72') και Γκαρσία (90'), εκπληκτική εμφάνιση από τον Κοστίν Λαζάρ και άριστο προπονητικό πλάνο από τον Λάζλο Μπόλονι.Συνέχεια στην πετυχημένη περσινή ευρωπαϊκή πορεία του έδωσε ο ΠΑΟΚ με το... καλημέρα στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο "Δικέφαλος", αφήνοντας στην άκρη τις προβληματικές εμφανίσεις του στα φιλικά της προετοιμασίας, έκανε επιβλητική εμφάνιση μέσα στο Ούλεβαλ και πήρε "καθαρή" νίκη με 2-0 επί της Βαλερένγκα.

Με σοβαρότητα και οργάνωση στο παιχνίδι του, φρόντισε να φέρει από την αρχή το παιχνίδι στα μέτρα του. Αρχικά έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία του Κρέσιτς, βγαίνοντας όποτε έβρισκε την ευκαιρία στην αντεπίθεση και στη συνέχεια επέβαλε το ρυθμό του και πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ με τον Βιεϊρίνια και τον Γκαρσία.

Εκτός της πρόκρισης το κέρδος του ΠΑΟΚ από το ματς του Όσλο ήταν ο Κοστίν Λαζάρ που στην πρώτη επίσημη εμφάνισή του΄ανέλαβε ηγετικό ρόλο. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ είναι μία ανάσα από τα πλέι οφ του Europa League, αφού το σαρωτικό πέρασμά του από τη Νορβηγία δίνει διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς της Τούμπας.

Διαιτητής: Άντε Βουτσεμίλοβιτς-Σιμούνοβιτς (Κροατία)

Κίτρινες κάρτες: Ογκούντε / Γκαρσία, Έτο

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Έτο, Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Αρίας, Λαζάρ (80' Τσουκαλάς), Βιεϊρίνια, Φωτάκης (89' Ρομπέρ), Αθανασιάδης (90' Παπάζογλου)

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ: Χίρσφελντ, Μούρι, Μπέρε, Στράντμπεργκ, Νόρντβικ, Ντος Σάντος, Ογκούντε, Φελά (68' Νίλσεν), Λι (57' Κονέ), Ζάιτς (84' Στορ), Σινγκ








πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου