Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ!!!

Ρότζερ Φέντερερ ΖΕΙ και είναι έτοιμος να... βασιλεύσει ξανά!Με μαγική εμφάνιση ο Ελβετός Βασιλιάς, νίκησε 3-1 σετ τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον συγκλονιστικό δεύτερο ημιτελικό και την Κυριακή κόντρα στον "αιώνιο εχθρό" του, Ράφαελ Ναδάλ θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει τον 17ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του και δεύτερο στο Roland Garros!

Ο Ρότζερ Φέντερερ ήταν ο τελευταίος που είχε νικήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην ημιτελική φάση του ATP World Tour Finals τον Νοέμβρη του 2010 και αυτός που έβαλε τέλος στο απίστευτο σερί 43ων συνεχόμενων νικών από τότε του Σέρβου άσου.

Ο κορυφαίος τενίστας που γνώρισε ποτέ το άθλημα, έκανε αυτό που πριν από μερικές μέρες έμοιαζε αδύνατο!

Με εμφάνιση που παραπέμπει στις χρυσές εποχές της παντοδυναμίας του, ο 29χρονος μαέστρος επικράτησε με 7-6(5), 6-3, 3-6, 7-6(5) του Τζόκοβιτς και πήρε θριαμβευτική πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Roland Garros εκεί όπου θα συναντήσει για 4η φορά τον κορυφαίο χωματά ever, Ράφαελ Ναδάλ!

Σε ένα παιχνίδι που θα μείνει για πολύ καιρό χαραγμένο στις μνήμη όσων το παρακολούθησαν, οι δύο σπουδαίοι τενίστες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και σε αντίθεση με τον πρώτο ημιτελικό Ναδάλ-Μάρει, ανέβασαν το τένις δύο σκάλες πιο πάνω προσφέροντας απίστευτο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου