Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Maxi... Λίβερπουλ

Με τον "δαιμονισμένο", Μάξι Ροντρίγκες, να πετυχαίνει χατ-τρικ και να φτάνει τα 7 γκολ στα τελευταία 3 ματς η Λίβερπουλ νίκησε με 5-2 την Φούλαμ στο Λονδίνο και πλέον είναι μόνη στην 5η θέση.Μετά το χατ-τρικ με την Μπέρμιγχαμ και το γκολ με την Νιούκαστλ, ο Μάξι Ροντρίγκες πέτυχε χατ-τρικ και κόντρα στην Φούλαμ, οδηγώντας την Λίβερπουλ στην νίκη με 5-2 μέσα στο "Κρέιβεν Κότατζ".



Ο Αργεντινός, ο οποίος έφτασε τα 7 γκολ στα τελευταία 3 παιχνίδια, άνοιξε το σκορ μόλις μετά από 31'', ενώ τα άλλα δύο του γκολ τα πέτυχε στο 7' και το 70', φτάνοντας τα 10 τέρματα φέτος.Ντιρκ Κάιτ (από τραγικό λάθος του Σβάρτσερ) και Λουΐς Σουάρες έβαλαν τα υπόλοιπα γκολ των "κόκκινων", ενώ είχε μειώσει ο Μουσά Ντεμπελέ (1-3) στο 57' για τους Λονδρέζους και ο Στιβ Σίντγουελ διαμόρφωσε το τελικό 2-5 στο 86'.



Η Λίβερπουλ προσπέρασε την Τότεναμ είναι πλέον στην 5η θέση με 2 βαθμούς περισσότερους από τους "σπερς", οι οποίοι έχουν όμως ματς λιγότερο, αυτό με την Σίτι στο Μάντσεστερ.

ΦΟΥΛΑΜ: Σβάρτσερ, Μπέιρντ, Χιουζ, Χάνγκελαντ, Σαλσίδο, Μέρφι, Σίντγουελ, Σάιμον Ντέιβις (46' Ζαμόρα), Γκούντιονσεν (67' Άντριου Τζόνσον), Ντέμπσεϊ, Ντεμπελέ (76' Κακουτά).
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Γκλεν Τζόνσον, Κάραγκερ, Σκρτελ, Φλάναγκαν, Σπίρινγκ, Λούκας, Μάξι Ροντρίγκες (82' Τζο Κόουλ), Ραούλ Μεϊρέλες (48' Σέλβεϊ), Λουΐς Σουάρες, Κάιτ.







πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου