Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Φερνάντεζ: «ΠΑΟΚ ο καλύτερος»


Λογική και δίκαιη χαρακτήρισε την επικράτηση του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ επί του Παναθηναϊκού ο Ντάνι Φερνάντεζ.

Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, όπως χαρακτηρίστηκε από τον Πορτογάλο πορτιέρο, δε θα μπορούσε να μοιραστεί άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, ενώ με σωστή διαχείριση τα προγνωστικά αγώνων δίνουν φαβορί τον δικέφαλο του Βορρά για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

«Τα τελευταία τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα. Η παρουσία του Ζαγοράκη έχει βοηθήσει πολύ τον σύλλογο. Άλλαξε η νοοτροπία του ΠΑΟΚ. Κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν μία απλή νίκη. Δεν δυσκολεύτηκε ο ΠΑΟΚ. Όταν παίζει μπάλα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι το φαβορί αν παίξει καλά και αν είναι συγκεντρωμένος».

Για θετικά ωστόσο σε αυτό το στοίχημα νέα σημαντική προϋπόθεση αποτελεί… «να ξεχάσουν τον Παναθηναϊκό και να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν θέλει άγχος. Μόνο ηρεμία. Να γουστάρουν το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έτσι θα έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει».

Ασχολίαστες δε θα μπορούσε να αφήσει και δύο σημαντικές μονάδες της πρώην ομάδας του. Αθανασιάδης και Βιεϊρίνια μπορεί να έχουν διαφορετικό ρόλο τα τελευταία χρόνια αλλά αμφότεροι τον εκτελούν άρτια.

«Εγώ ήξερα ότι πρόκειται για έναν ήρεμο άνθρωπο, έναν ήρεμο παίκτη. Πέρασε δύσκολα, αλλά τελευταία δείχνει ποιότητα. Χάρηκα πολύ που τον είδα να σκοράρει. Ο Αθανασιάδης δουλεύει και για αυτό σκοράρει».

Όσο για τον συμπατριώτη του… «Είναι πολύ καλός παίκτης. Τραβάει την ομάδα μπροστά. Έκανε και αυτός μεγάλη προσπάθεια τα χρόνια που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ. Έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Μπορεί να κάνει πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου