Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Αρίας: «Νέα αρχή στα πλέι οφ»


Ο νέος είναι ωραίος και πλήρως εγκλιματισμένος στη φιλοσοφία της ομάδας. Ο Ντιέγκο Αρίας μπορεί ακόμη να μην έχει δικαιολογήσει την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ωστόσο αντιλαμβάνεται τις απαιτήσεις της ομάδας ενόψει πλέι οφ, συνιστώντας ξεκούραση και προσήλωση στον στόχο.

Αν οι «ασπρόμαυροι» ακολουθήσουν τη συνταγή του Κολομβιανού, τότε μπορούν να στρέψουν υπέρ τους τα προγνωστικά αγώνων και να πετύχει την υψηλότερη δυνατή θέση στα πλέι οφ, στα οποία όμως θα πρέπει να συμμετάσχει αποποιούμενος την ταμπέλα του φαβορί.

Αναλυτικότερα όσα είπε ο 25χρονος μέσος στον “Sport103”…

Για την ισοπαλία με τον Ηρακλή: «Μπορεί να πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας, όμως, είχαμε πολλές ευκαιρίες και μπορούσαμε και έχουμε κατακτήσει τη νίκη».

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ευχαριστημένος παρόλο που είμαι νέος στον ΠΑΟΚ. Μπορούσαμε να κάνουμε πολλά παραπάνω πράγματα και να έχουμε καλύτερη αγωνιστική εικόνα».

Για τα πλέι οφ και τα δικά του σε αυτό το στοίχημα προγνωστικά: «Η εικόνα πρέπει να αλλάξει εντελώς. Ευτυχώς υπάρχει χρόνος για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε παράλληλα για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στους αγώνες των πλέι οφ. Έχω πάρα πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω ότι θα πάμε καλά, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο.

Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να προετοιμαστεί παράλληλα και να μπει χωρίς καμιά ταμπέλα. Έχουμε δει ότι ο τίτλος φαβορί δεν ισχύει και για αυτό το λόγο πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο σε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να μην έχουμε στο μυαλό μας ότι είμαι φαβορί ή αουτσάιντερ».

Για την αγωνιστική αλλαγή του ΠΑΟΚ και αν θα βοηθήσει σε αυτό η διακοπή του Πάσχα: «Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι ο ΠΑΟΚ είμαι μεγάλη ομάδα. Αποτελείται από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και θα φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Θεωρώ ότι είναι αρκετό το διάστημα για να ξεκουραστεί. Σίγουρα η κούραση είναι μεγάλη, ωστόσο πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου