Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-0

Μία από τις αμέτρητες της πληγές κατάφερε να επουλώσει η ΑΕΚ με την επιστροφή της στις νίκες επί του Ατρομήτου χάρη στο γκολ του Γκερέϊρο που της δίνει προς το παρών ηρεμία. Τραγικές καταστάσεις στο ΟΑΚΑ, με οργισμένο κόσμο στις εξέδρες, πανό και...την ΑΕΚ να παίζει μόνη ξανά καθώς κανείς από την διοίκηση δεν βρέθηκε στο γήπεδο.


Ο Μανόλο Χιμένεθ παρέταξε την ομάδα τουμε σύστημα 4-3-3 και τον Ίσμαελ Μπλάνκο βασικό σε ένα έκρυθμο κλίμα στο Ολυμπιακό στάδιο και τον λιγοστό κόσμο που παραβρέθηκε στις εξέδρες ανά πάσα στιγμή να έιναι έτοιμος να εκραγεί

Τα εξωαγωνιστικά προβλήματα, με τα τραγελαφικά που συνέβησαν στο ξενοδοχείο αλλά και τις φήμες παραίτησης ή όχι του Σταύρου Αδαμίδη εμφανώς επηρέασαν τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι προσπαθούσαν να κάνουν παιχνίδι κυρίως από τον άξονα.

Την στιγμή λοιπόν που οι οπαδοί της ΑΕΚ, έκαναν...βόλτα στο ταρτάν του ΟΑΚΑ, παρακολουθούσαμε δύο ομάδες να παίζουν κλειστά με μία ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων από πλευράς Ένωσης.

Λίγες φάσεις, λοιπόν, με τον Ατρόμητο να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο και να προσέχει τα μετόπισθεν. Ο Γεωργέας ήταν δραστήριος από δεξιά, κάτι που αποδείχτηκε και στο γκολ της ΑΕΚ, που προέκυψε με την συνεργασία του Καλαματιανού, με τον Γκερέϊρο. Ωραία σέντρα του «Φούλη» ιδανικό πλασέ ύστερα από ντρίμπλες του Πολωνού και 1-0 για την ΑΕΚ!

Κάπου εκεί εισέβαλλαν κουκουλοφόροι ανενόχλητοι αλλά ευτυχώς γρήγορα οι δυνάμεις των ΜΑΤ απέτρεψαν τα χειρότερα...

Στην επανάληψη, σαφώς η εικόνα του παιχνιδιού ήταν καλύτερη, με καλή κυκλοφορία της μπάλας σημειώθηκαν αξιόλογες φάσεις αλλά ο Ατρόμητος έχασε την σπουδαιότερη:

Ο Καμαρά αστοχεί σε τετ α τετ με τον Σάχα, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, το ίδιο αποτέλεσμα και η προσπάθεια του Αναστασάκου στην επαναφορά.

Από κει και πέρα, ο ρυθμός ξαναέπεσε με τις δύο ομάδες να καταναλώνονται σε άσκοπες μπαλιές στο κέντρο. Αξιοσημείωτη η αποβολή του Σαρμιέντο ύστερα από ασυνεννοησία του διαιτητή με τους βοηθούς του, που μπερδεύεται με τους δύο...Μαρσέλο με συνέπεια να αφήσει τους Περιστεριώτες στο 84’ με δέκα παίκτες χωρίς λόγο...

ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-0
(33’) Γκερέϊρο

ΑΕΚ: Σάχα, Νασούτι, Ματέος (56’ Γιάχιτς), Μίτσελ, Γκερέϊρο (66’ Λυμπερόπουλος), Μάκος, Καράμπελας, Μπλάνκο, Ντιόπ, Γεωργέας, Σκόκο
Ατρόμητος: 
Ιτάνζ, Νάστος, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Φαβάλι (58’ Φαβάλι), Μπρίτο, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης (64’ Τάτος), Ολιβέιρα, Σκονδρας

Κίτρινες:
 Σκόνδρας, Γεωργέας, Σαρμιέντο, Μπαζίνσκι, Γιάχιτς, Ολιβέϊρα
Κόκκινη: Σαρμιέντο
Διαιτητής: Μάνταλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου