Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0

Η πολύ χαλαρότητα οδηγεί σε αυτά τα αποτελέσματα. Ο Παναθηναϊκός πήγε για εκδρομή στις Σέρρες, οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου βρήκαν κίνητρο απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο και παρά τον υποβιβασμό δίκαια πήραν μία νίκη που θα μπορούσε να έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις από το 1-0.

Η ανάλυση:

Ο Παύλος Δημητρίου χρησιμοποίησε τον Κέρλα μαζί με τον Παπάζογλου στα στόπερ, τον Ανακογλου στα χαφ και μόνο μπροστά τον Νταλέ. Από την πλευρά του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδωσε φανέλα βασικού στον Κοτσόλη, ο Μαρίνος ξεκίνησε στα αριστερά και ο Πετρόπουλος μοναδικός προωθημένος.

Το πρώτο ημίχρονο του Παναθηναϊκού ήταν χάλια, τόσο χάλια που πραγματικά αν δεν ήξερες ότι παίζει το τριφύλλι θα νόμιζες ότι βλέπεις τον ΑΟ Κορακοχωρίου. Παίκτες που βαριόντουσαν να κουνήσουν το ένα πόδι τους, να πασάρουν, να σουτάρουν γενικώς. Μοναδικός διασωθείς ο Κοτσόλης που έκανε δύο εξαιρετικές αποκρούσεις και λίγο ο Καντέ που ότι μπορούσε έκοψε.

Ο Πανσερραϊκός πίεσε στο κέντρο, όχι τίποτα ιδιαίτερο, εύκολα κυκλοφορούσε την μπάλα και δικαιούταν πέρα για πέρα το γκολ που πέτυχε στο ημίχρονο. Πολύ καλός ο Πάρκερ που συνεργαζόταν άψογα με όλους τους μεσοεπιθετικούς των «λιονταριών». Οι αλλαγές θέσεων από τον Φερέιρα έγιναν για να γίνουν και δεν προσέφεραν τίποτα στους Πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε ελάχιστα πιο φιλότιμος στην επανάληψη, χωρίς όμως να πιέσει την εστία του Ραντμαν. Ο Φερέιρα θέλησε να δώσει ένα δημιουργικό τόνο στην ομάδα του και πέρασε τον Νίνη αντί του Μαρίνου. Μάλιστα μετά την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα έβαλε τον Γκοβού, έβαλε τον Σπυρόπουλο και ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τριάδα στην άμυνα.

Η επιλογή αυτή του Πορτογάλου ήταν επόμενο να ανοίξει το παιχνίδι και τον Πανσερραϊκό να απειλεί από τα πλάγια με τους γρήγορους Μπέλιτς και Πάρκερ. Στο 67΄ ο Μπέλιτς είχε την μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει τους Πράσινους, αλλά καθυστέρησε και ο Κοτσόλης έσωσε.

Ο Δημητρίου αναγκάστηκε να αλλάξει Ανάκογλου και Πάρκερ, λόγω τραυματισμού με τους Σουμπίνιο και Σίντζιτς. Η κ. Κουρομπίλια βοηθός διαιτητή, είδε λάθος τρεις περιπτώσεις οφσάιντ για τον Παναθηναϊκό, αλλά με τέτοια εμφάνιση μικρή σημασία έχει.

Ο πρωταγωνιστής:

Ο Πάρκερ μπορεί γκολ να μην έβαλε παρότι θα μπορούσε, όμως ήταν κατά την προσωπική μας γνώμη ο άνθρωπος που έστρωσε το παιχνίδι του Πανσερραϊκού. Αψογη συνεργασία με τον Μπέλιτς και τον Γεωργιάδη, ήταν μόνιμος πονοκέφαλος για την μεσαία και αμυντική γραμμή των πρασίνων. Λόγω τραυματισμού έγινε αλλαγή στο 73΄.

Η φάση:

Ο Στέφανος Κοτσόλης μπορεί να έχει να φορέσει την πράσινη φανέλα 6 χρόνια, όμως στο φετινό του ντεμπούτο με το τριφύλλι ήταν εξαιρετικός. Ειδικά η απόκρουση στο 39΄ ήταν πολύ μεγάλη. Ο Ντιόγκο σέντραρε από αριστερά, ο Πάρκερ μόνος του έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Κοτσόλης παρότι έχει αρχίσει να φεύγει σε αντίθετη κατεύθυνση, άπλωσε το δεξί του χέρι και έσωσε.


Η ταυτότητα του αγώνα:

Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός 1-0
(44΄ Γεωργιάδης)

Πανσερραϊκός: Ράντμαν, Τριανταφύλλου, Ντιόγκο, Κάστρο (88΄ Λεοζίνιο), Παπάζογλου, Κέρλα, Γεωργιάδης, Ανάκογλου (73΄ Σουμπίνιο), Νταλέ, Μπέλιτς, Πάρκερ (73΄ Σίντζιτς).
Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος (62΄ Γκοβού), Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος (46΄ Νίνης), Λέτο, Πετρόπουλος.

Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Παπάζογλου, Λέτο, Νίνης






πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου