Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. 1-0

Η εικόνα του Παναθηναϊκού μπορεί να ήταν για τον πάτο του βαρελιού που μας παρουσίασε στις Σέρρες, ωστόσο και πάλι οι οπαδοί του δεν έμειναν ικανοποιημένοι. Μάλιστα ασχολήθηκαν περισσότερο με συνθήματα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και το Φαίναλ-4 της Ισπανίας, την ίδια ώρα που οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα έμενα άσφαιροι. Τελικά την λύση και χαριστική βολή στον Αστέρα έδωσε ο Πιπίνης με αυτογκολ. Ο Αστέρας μετά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα υποβιβάζεται και μαθηματικά.


Η ανάλυση

Οι Πράσινοι μετά και τα όσα άκουσαν για την εμφάνιση τους στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, μπήκαν με όρεξη για να δημιουργήσουν κάτι καλό, όμως και πάλι στo πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσαν να βρεθούν μεταξύ τους και μοιραία δεν κατάφεραν να κουνήσουν δίχτυα.

Ο Σαριέγκι έχασε κλασική ευκαιρία στο 23΄, αλλά όντας αμυντικός δεν αντέδρασε όπως θα έπρεπε, ενώ στο 29΄ ο Κατσουράνης μετά από εξαιρετική ενέργεια του Λέτο βρέθηκε στην μικρή περιοχή και σούταρε. Όλοι σηκώθηκαν να πανηγυρίσουν, όμως η μπάλα κάπου κόντραρε και άλλαξε κατεύθυνση. Ο Αστέρας προσπαθούσε να χτυπήσει στην αντεπίθεση και είναι αλήθεια, ότι βγήκε καλά 1-2 φορές και θα μπορούσε να έχει προηγηθεί είτε με τον Αράς είτε με τον Ματούσιακ.

Η επανάληψη δεν είχε διαφορετικό μενού για τους Πράσινους, προσπάθησαν να μπουν φουριόζοι, όμως ο αέρας τους κόπηκε από το σωστό στήσιμο των φιλοξενούμενων. Κάτι σουτ του Χριστοδουλόπουλου ήταν για να έχουμε να λέμε. Ο Φερέιρα πέρασε στο 61΄ τον Νίνη και αμέσως πράγματι οι πράσινοι απέκτησαν κίνηση και δημιουργικότητα στο παιχνίδι τους.

Στο 65΄ ο Ζιλμπέρτο έχασε ακόμα μία από τις γνωστές του ευκαιρίες, όταν βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση μέσα στην μικρή περιοχή. Την ίδια ώρα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν αρχίσει τα συνθήματα για την ομάδα μπάσκετ με το «βουντού βουντού και πράσινη μαγεία το κύπελλο θα φέρουμε από την Ισπανία».

Ο Φερέιρα πέρασε ακόμα ένα δημιουργικό αλλά ξεχασμένο μέσο για το τριφύλλι, με τον Κλέιτον να αγωνίζεται στα τελευταία 15 λεπτά στην θέση του Κατσουράνη, ενώ επιστρατεύθηκε και ο Γκοβού. Ο Δερμιτζάκης τα έπαιξε όλα για όλα με τον Αρσενίεβιτς και τον Παπάζογλου, όμως δεν είχε υπολογίσει την αποβολή του Αράς με δεύτερη κίτρινη στο 80΄. Τελικά την λύση για τον Παναθηναϊκό έδωσε ο… Πιπίνης στο 82΄, που χωρίς να το θέλει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντεγκρά μετά από κόρνερ του Κλέιτον και παρεμβολή του Σαριέγκι.

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρ. 1-0
(82΄ Πιπίνης αυτ.)

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Ιωαννίδης, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης (75΄ Κλέιτον), Καραγκούνης (61΄ Νίνης), Χριστοδουλόπουλος (75΄ Γκοβού), Λέτο, Σισέ.
Αστέρας Τρ.: Ντεγκρά, Πιπίνης, Ορόθκο, Μπαρτολίνι, Λαδάκης (86΄ Παπάζογλου), Μπαστία, Ρουμπίλ, Αράς, Ματούσιακ, Ουντόζι (66΄Κερ), Μάρτινς (77΄ Αρσενίεβιτς)

Διαιτητής: Δ. Θάνος
Κίτρινες: Νίνης, Ουντόζι, Αρας, Ορόθκο, Μάρτινς
Κόκκινες: Αρας







πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου