Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΛΑΡΙΣΑ-ΑΕΚ 2-3

Τέλος κάθε μαθηματική ελπίδα πια και η Λάρισα από του χρόνου θα αγωνίζεται στη Football league! Σε ένα συναρπαστικό αγώνα, η ΑΕΚ της έδωσε...την χαριστική βολή επικρατώντας με 3-2 στην προτελευταία στροφή της Σουπερ Λιγκ, με τρία γρήγορα γκολ στην έναρξη από Μανωλά και Λαγό. Για το «αλογάκι» είχε μειώσει ο Μετίν και ο Κουζέν.

Η Ανάλυση:

Για την ΑΕΚ, το παιχνίδι στην Λάρισα ήταν απλά ακόμα μία πρόβα ενόψει του τελικού Κυπέλλου της 30ης Απριλίου καθώς η συμμετοχή της στα πλει οφ είναι δεδομένη. Μικρό το κακό δηλαδή για τις απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος προτίμησε να αφήσει ξανά στον πάγκο τον Ίσμαελ Μπλάνκο.

Ο Σάχα κάτω από τα δοκάρια, Μανωλάς και Νασούτι το αμυντικό δίδυμο, με τον Γεωργέα δεξιά και τον Καράμπελα αριστερά, Καφές, Λαγός και Έντερ έπαιζαν στο κέντρο, ο Ντιόπ χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικό χαφ και στην επίθεση προτιμήθηκε ο Λυμπερόπουλος με τον Μπαχά.

Απελευθερωμένη και σαφώς πιο ήρεμη η ΑΕΚ σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα και όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ευτύχησε να προηγηθεί από κόρνερ του ανεβασμένου Λαγού. Εξαιρετικό και το τακουνάκι-ασίστ του Νίκου Λυμπερόπουλου που σέρβιρε έτοιμο γκολ στον προωθημένο Μανωλά.

Πριν καλά καλά συνέλθουν οι παίκτες της Λάρισας δέχτηκαν και το δεύτερο τέρμα από τον εξαιρετικό Λαγό που εκμεταλλεύτηκε την κακή άμυνα. Εκεί, άρχισαν να γίνονται ολοένα πιο έντονες οι αποδοκιμασίες εις βάρος της διοίκησης του Κώστα Πηλαδάκη, αλλά και των παικτών με τα γνωστά συνθήματα «βγάλτε τις φανέλες σας και φύγετε από εδώ..»

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, δεν οπισθοχώρησε, πίεσε και πανηγύρισε και τρίτο τέρμα πάλι με τον Παναγιώτη Λαγό. Οι γηπεδούχοι πάνω στην έκρυθμη κατάσταση που επικρατούσε στο «ΑΕL FC ARENA», κατάφεραν να μειώσουν με το σουτ του Μετίν λίγο πριν εκπνεύσει το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι «βυσσινί» μπήκαν πιο ορεξάτοι, δημιούργησαν ευκαιρίες και το γκολ δεν άργησε να έρθει! Μακρινή μπαλιά του Κατσιαρού, βρίσκει τον Βενετίδη με εκείνον να κάνει την παράλληλη μπαλιά στον Κουζέν που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραία προβολή δίνοντας ενδιαφέρον στο παιχνίδι!
Από εκείνο το σημείο, κάθε φάση είχε νεύρα και φωνές ενώ μετά το 3-2 οι οπαδοί της Λάρισας....από τις ύβρεις πέρασαν στην αποθέωση!

Τίποτα δεν άλλαξε, και στην συνέχεια δεν παρακολουθήσαμε καθόλου ποδόσφαιρο με τον Νίκο Κωστένογλου να βλέπει την ομάδα του να «πέφτει» από την πρώην αγαπήμενη του ΑΕΚ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου