Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-2

Ο Πανιώνιος έκανε ίσως το πιο καθοριστικό βήμα για την παραμονή βάζοντας πλέον στην πρίζα την Κέρκυρα, η οποία μέχρι το τέλος παραμένει αβέβαιη ως προς την σωτηρία της. Ο Σιόβας στο 79΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να παίρνει ανάσα παρότι ήταν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Όμο στο 64΄.

Η ανάλυση
Η Κέρκυρα έκανε δυναμική εκκίνηση, αλλά ο Μήτρογλου είχε άλλη άποψη. Σκόραρε και πάλι και ο Πανιώνιος που μετά το 15΄ ανέβασε στροφές πήρε κεφάλι στο σκορ. Έχασε μάλιστα και νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Ριέρα να πετύχει το 2-0 σε ένα πρώτο ημίχρονο που οι «Φαίακες» εγκλωβίστηκαν στην τακτική του Λεμονή και το πλάνο που είχαν οι φιλοξενούμενοι.
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και θέλησαν να βγουν στην επίθεση ώστε να φέρουν τα ίσια ανάποδα. Ο Ιωάννου από πλεονεκτική θέση αστόχησε μετά από λάθος στο κέντρο της άμυνας του Πανιωνίου.Ο Γραμμόζης κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμο του Όμο, ο οποίος δέχθηκε και την δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Επστάιν από την άσπρη βούλα σημείωσε το 1-1 στο 64΄. Ο Σιόβας όμως εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Κέρκυρας και χάρισε στο 79΄ το «τρίποντο».

Η φάση
Το γκολ του Σιόβα ήταν στο πιο κρίσιμο σημείο του ματς. Σχεδόν δέκα λεπτά πριν το τέλος ο Ελληνας αμυντικός με προβολή εξ επαφής σκόραρε και δεν αστόχησε στην σύγχυση που έγινε στην μικρή περιοχή της Κέρκυρας.

Ο πρωταγωνιστής
Ο Μήτρογλου σκόραρε και πάλι, αλλά αυτή τη φορά ο Σιόβας ήταν αυτός που λύτρωσε τον Πανιώνιο.


Η ταυτότητα
Κέρκυρα-Πανιώνιος 1-2
64΄ Επστάιν πεν. / 30΄ Μήτρογλου, 79΄ Σιόβας
Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Μακρής (46΄ Λαμπρόπουλος), Στολτίδης, Επστάιν, Γραμμόζης (82΄Γιάντσης), Η. Ιωάννου (69΄ Φλαβίνιο), Καλαντζής, Τσίγκας.
Πανιώνιος: Μάχο, Κβιρκβέλια, Ομο, Σιόβας, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης (85΄ Σβέρκος), Κουμορτζί, Τσότσαλιτς, Ριέρα (90+ Ριέρα), Μπάλαμπαν (69΄Γιόνσον), Μήτρογλου.
Διαιτητής: Τριτσώνης
Κίτρινες: Γραμμόζης, Γκουστάβο/ Όμο, Σιόβας, Κβιρκβέλια
Κόκκινες: Όμο






πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου