Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ 2-1

Παρότι οι Πράσινοι φάνηκε ότι θα πετύχαιναν μία ξεκούραστη νίκη, εντούτοις η αναμέτρηση με την πολύ καλά στημένη Κέρκυρα εξελίχθηκε αγχωτικά για το τριφύλλι.
Τελικά το 2-1 υπέρ των Πρασίνων άφησε στην εντατική την Κέρκυρα, ενώ έδωσε στον Τζιμπρίλ Σισέ την ευκαιρία να πανηγυρίσει το 50ο γκολ του με την φανέλα της ομάδας.

Ο Φερέιρα ξεκίνησε και πάλι με Σισέ-Πετρόπουλο στην ενδεκάδα, τον Ιωαννίδη αριστερό μπακ, Κατσουράνη και Καραγκούνη στα χαφ. Από την πλευρά του ο Μπάντοβιτς άφησε μόνο στην επίθεση τον Μαζνόφ με τον Επστάιν αριστερά και τον Ιωάννου δεξιά.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν παίζοντας στο μισό γήπεδο την Κέρκυρα, όμως οι μετρημένες σέντρες που επιχειρούσαν ως επι το πλείστον από δεξιά, δεν είχαν την ανάλογη τελική επιτυχή κατάληξη. Δύο κεφαλιές του Μαζνόφ και του Στολτίδη χτύπησαν καμπανάκι κινδύνου στο τριφύλλι που από το 30 και μετά άρχισε να πυροβολεί από όπου έβρισαν οι παίκτες του.

Το γκολ του Σισέ στο 30΄ σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χριστοδουλόπουλος πέτυχε ένα μαγικό γκολ με τεχνικό σουτ. Ακολούθησε ο Σισέ στο 39΄ για το 2-0 με ένα γκολ που χτύπησε τον αριθμό 50 με την φανέλα του Παναθηναϊκού για τον Γάλλο άσο. Ωστόσο οι «Φαίακες» έμειναν στο παιχνίδι, αφού ο Βύντρα παρά την ευφορία λόγω συμβολαίου την έκανε την γκέλα του και ο Στολτίδης μείωσε στο 45΄σε 2-1. Νωρίτερα ο Καντέ είχε βγει τραυματίας και ο δεξιός μπακ αναγκάστηκε να καλύψει την θέση στα στόπερ.

Η Κέρκυρα έδειξε τάσεις να πιέσει την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού από την αρχή της επανάληψης. Μάλιστα στο 59΄ αν δεν ήταν ο Τζόρβας, οι φιλοξενούμενοι θα είχαν μπει εκ νέου για τα καλά στο ματς με το σουτ του Μαζνοφ. Ο πορτιέρε του Παναθηναϊκού κράτησε όρθια την ομάδα του και στο έξυπνο φάουλ από τον Γκουστάβο που φημίζεται για τα χτυπήματα του.

Ο Φερέιρα στο 66΄απέσυρε τον κακό Πετρόπουλο και πέρασε τον Λέτο. Στο 77΄ ο Κατσουράνης και πάλι καλυπτόμενος από τρεις παίκτες, όπως στο Καραϊσκάκη υποδείχθηκε θέση οφσάιντ. Τι τους έχει κάνει είναι άγνωστο και σηκώνουν την σημαία σε φάσεις που βγάζουν μάτι... Στο τέλος ο Μπάντοβιτς τα έπαιξε όλα για όλα ενισχύοντας την επίθεση με τον Γιάντση και τον Τσίγκα.


Παναθηναϊκός – Κέρκυρα 2-1
(34΄ Χριστοδουλόπουλος, 39΄ Σισέ – 45΄ Στολτίδης)

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ (35΄ Σεϊταρίδης), Ιωαννίδης, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος (77΄ Νίνης), Σισέ, Πετρόπουλος (66΄ Λέτο)
Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Γκουστάβο, Ιωάννου, Βενέτης, Μονιάκης, Στολτίδης, Μακρής, Λαμπρόπουλος (82΄ Γιάντσης), Μαζνόβ (86΄ Τσίγκας), Επστάιν, Ιωάννου

Διαιτητής: Ν. Χαραλαμπίδης
Κίτρινες: Σισέ, Ζιλμπέρτο, Λαμπρόπουλος, Γκουστάβο







πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου