Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Καβάλα-Ολυμπιακός Βόλου 0-1

Ο Ολυμπιακός Βόλου στο 85΄ χτύπησε την Καβάλα και την έριξε νοκ άουτ στην μάχη για την πεντάδα. Το γκολ του Μαρτίν πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα έφερε τους Βολιώτες αγκαλιά με την συμμετοχή τους στα πλέι οφ τρεις στροφές πριν το τέλος.



Η ανάλυση

Η Καβάλα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, πίεσε τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει παρόλη την καθολική υπεροχή της. Οι Αργοναύτες με διαδοχικά κερδισμένα κόρνερ στρίμωξαν τους φιλοξενούμενους και ο Γιακούποβιτς έζησε δύσκολες στιγμές. Ο κίπερ των «ερυθρόλευκων» είχε εντυπωσιακές επεμβάσεις σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, ενώ επιθετικά οι Βολιώτες στην μοναδική αξιόλογη ευκαιρία τους σημάδεψαν το δοκάρι με τον Μάρτιν στο 36΄.
Στην επανάληψη η εικόνα του ματς δεν άλλαξε. Ο Ολυμπιακός Βόλου περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να απειλήσει, ενώ η Καβάλα έψαχνε το γκολ με κάθε τρόπο. Στην μεσαία γραμμή η απουσία του Αλβάρεζ που τέθηκε νοκ άουτ στο 20΄ λόγω τραυματισμού ήταν εμφανής. Ο Σανκαρέ με τις προωθήσεις του δημιούργησε αρκετούς πονοκεφάλους στην άμυνα των γηπεδούχων που δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα παρότι ενεργοποιήθηκε μετά από καιρό ακόμα και ο Νταρσεβίλ. Ο Μάρτιν στο 85΄ χάρισε τρίποντο στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ταυτότητα 
Καβάλα-Ολυμπιακός Βόλου 0-1
85΄ Μαρτίν
ΚΑΒΑΛΑ: Γκαλίνοβιτς, Χργκόβιτς, Τόμασιτς, Πφέρτζελ (88΄ Περεϊρίνια), Ντουγκλάο, Ντιέ, Ρίος (68΄ Νταρσεβίλ), Αμπντούν, Ντικρόκ, Ογκμπέτσε (88΄ Ογκμπέτσε), Νικουλάε.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βόλου: Γιακούποβιτς, Ζέλεσι, Σανκαρέ, Τόμας, Ζαραδούκας, Μητρόπουλος, Ουμπίντες, Αλβαρεζ (20΄ λ.τ. Ντολεζάι), Νέμεθ (56΄ Ακόστα), Μπρέσκα, Μαρτίν.
Διαιτητής: Τριτσώνης
Κίτρινες κάρτες: Τομάς, Ζέλεσι, Ουμπίντες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου