Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Μπρέσια-Ίντερ 1-1

Η Μπρέσια ισοφάρισε στο 85' με τον Καράτσολο την Ίντερ σε 1-1, στερώντας το δικαίωμα στους "νερατζούρι" να ελπίζουν στην κατάκτηση του Scudetto. Ο σκόρερ των γηπεδούχων έχασε πέναλτι στο 90' και στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε! Αγωνίστηκαν οι Κονέ και Χετεμάι.Σε ένα ματς ακατάλληλο για ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας Μπρέσια και Ίντερ αναδείχθηκαν ισόπαλες στην αναμέτρηση που άνοιξε την 29η αγωνιστική της Serie A.



Η Μπρέσια δεν ήταν... Τζένοα. Η ομάδα του Λεονάρντο την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε στην έδρα της με 5-2 της Τζένοα, αλλά την Παρασκευή (11/3) να βρήκε σκούρα στο "Μάριο Ριγκαμόντι".Τα παιδιά του Λουίτζι Κοριόνι κατάφεραν στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα να ορθώσουν το ανάστημά τους και να πάρουν έναν πολύ σημαντικό βαθμό - που σίγουρα έχανε τους φίλους της Μίλαν να... πανηγυρίζουν.



Μόλις στο 18ο λεπτό του αγώνα ο Ετο'ό έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Μιλάνου, αλλά από κει και πέρα δεν κατάφερε να διευρύνει το σκορ και να εξασφαλίσει το τρίποντο.



Έπαιζε με τη φωτιά δηλαδή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και τελικά ο Καράτσολο στο 85' άναψε το φιτίλι στο ολοκαύτωμα της Ίντερ.



Από εκτέλεση κόρνερ ο φορ της Μπρέσια σηκώθηκε στον αέρα, εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια της άμυνας των "νερατζούρι" και με το κεφάλι έκανε το 1-1.



Στο 90' ο Καράτσολο έχασε την απίστευτη ευκαιρία να κάνει το 2-1 και να ολοκληρώσει το Βατερλό της Ίντερ όταν ο Σέζαρ απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ιταλός.



Οι γνώριμοι του ελληνικού κοινού, Παναγιώτης Κονέ και Πέρμαριμ Χατεμάι αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.



Με αυτό το αποτέλεσμα η Μίλαν είναι στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος με 61 βαθμούς, τέσσερις παραπάνω από την Ίντερ, έχοντας ωστόσο ένα ματς λιγότερο (υποδέχεται την Κυριακή (13/3 την Μπρέσια στην έδρα της).


ΜΠΡΕΣΙΑ: Αρκάρι, Τζεμπινά, Μπέγκα, Τζομπόλι, Τζαμπέλι (61' Έντερ), Βας (83' Λατζαφάμε), Πέρπαριμ Χέτεμαϊ, Παναγιώτης Κονέ, Μπεράρντι (26' Νταπρέλα), Ντιαμάντι , Καράτσολο.

ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Λούσιο (65' Κόρδοβα), Ρανόκια, Ναγκατόμο (78' Ματεράτσι), Σανέτι, Στάνκοβιτς, Πάντεβ, Σνάιντερ, Πατσίνι (70' Καρζά), Ετο'ό.





πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου