Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ρεν-Μαρσέιγ 0-2

Εντυπωσιακό πέρασμα από το Ρουτ Ντε Λοριάν της Ρεν πραγματοποίησε η Μαρσέιγ στην πρόβα τζενεράλε του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την προσεχή εβδομάδα. Ρεμί (24') και Λούτσο Γκονσάλες (79') οι σκόρερ των νικητών που πλησίασαν σε απόσταση βολής τους γηπεδούχους στην αυλαία της 27ης αγωνιστικής.Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από τους Ρεμί (24') και Λούτσο Γκονσάλες (79') η Μαρσέιγ πέρασε με επιβλητικό τρόπο από την δύσκολη έδρα της Ρεν.



Το συγκρότημα του Ντιντιέ Ντεσάμπ είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλο το ματς και δίκαια επικράτησε φτάνοντας πλέον τους 48 βαθμούς έναν πίσω από τις πρωτοπόρες Ρεν και Λιλ (49 βαθμούς).



Αξίζει να σημειώσουμε πως τους νικητές παρακολούθησε και ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Αλεξ Φέργκιουνσον που θα τους αντιμετωπίσει την προσεχή Τρίτη στο "θέατρο των ονείρων", το "Ολντ Τράφορντ" για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:





Ρεν: Ντουσέζ, Ντανζέ, Κανά-Μπιγίκ, Μανγκάν, Τεοφίλ-Κατερίν, Μ'Βιλά, Τετέι, Μπουκαρί, Λερουά (62' Κεμπό), Νταλμάτ (57' Λεμουάν), Μοντάνιο (77' Καμαρά).


Μαρσέιγ: Μανταντά, Φανί, Σουλεϊμάν Ντιαβαρά, Χέινσε, Ταϊβό, Μπιά, Μπενουά Σεϊρού, Λούτσο Γκονσάλες (90' Καμπορέ), Ζινιάκ (71' Τζόρνταν Αϊέου), Ρεμί (83' Βαλμπενουά), Αντρέ Αϊέου.




πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου