Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Αστέρας Τρ - Ολ. Βόλου 2-1

Ο Αστέρας Τριπολης πήρε σημαντική νίκη στην προσπάθεια της ομάδας να μείνει στην κατηγορία με 2-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου και ελπίζει σε παραμονή.Σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε μία τεράστια νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του Ατρόμητου με τον Εργοτέλη στην Κρήτη για να ξέρει αν θα βρεθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.



Μεγάλο παιχνίδι από τον Μπαρτολίνι που σκόραρε στο 89ο λεπτό, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο Αστέρας είχε δυο αναγκαστικές αλλαγές στα πρώτα 30 λεπτά!Το παιχνίδι είχε πολύ ωραίο θέαμα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και τον Αστέρα να είναι η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας.



Ο Ολυμπιακός Βόλου πάντως έβγαινε έξυπνα στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσε να "κλέψει" το τρίποντο, όμως ο Μπρέσκα δεν μπόρεσε να σκοράρει προς το τέλος του αγώνα. Ότι δεν κατάφερε ο Σλοβάκος το έκανε το Μπαρτολίνι, δίνοντας μία μεγάλη βαθμολογική ανάσα στον Αστέρα.


Στοιχεία αγώνα

Γήπεδο: Γήπεδο Αστέρα
Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Φαντόπουλος (Πειραιά), Σωτηρόπουλος (Αχαϊας)
4ος: Μήτση (Πειραιά)
Παρατηρητής: Ζωγράφος (Αθηνών)
Αστέρας Τρίπολης(Δερμιτζάκης): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος (Ρούμπιλ 28), Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπερτολίνι (Σανκαρέ 46'), Μπαστία, Λαδάκης, Αρσενίεβιτς, Μάρτινς (Φορτούνης 77'), Ουντόζι(Φρανκού 34'), Παπάζογλου.

Στον πάγκο: Ντεγκρά, Ορόθκο, Μαρσέλο, Ρούμπιλ, Φρανκού, Αράς, Φορτούνης

Ολυμπιακός Βόλου(Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Σελέζι, Ντολεζάι, Τομάς, Ρόκας, Μπερτόλντι, Άλβαρες, Ακόστα (Μπρέσκα 79'), Ουμπίδες, Νέμεθ (Ζαραδούκας 69'), Σολάκης.

Στον πάγκο: Ρόκα, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Ψυχογιός, Γκότοβος, Μπρέσκα, Ροντρίγκες

Σκορερ: Μπαστία (σουτ 16'), Μπαρτολίνι (κεφαλιά 89') - Σολάκης (κεφαλιά 23')

Καρτες: Μπερτόλντι (κίτρινη 35'), Ουριμπάρι (κίτρινη 64'), Παπάζογλου (κίτρινη 67'), Αρσενίεβιτς (κίτρινη 89').







πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου