Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ελλάδα- Πολωνία 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το διεθνές φιλικό της Εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Πολωνίας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τους δύο τεχνικούς να κάνουν αρκετές δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα.Μια πολύ καλή ευκαιρία για να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα είχε ο Φερνάντο Σάντος, στο φιλικό ματς της Εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Πολωνίας στο "Γεώργιος Καρασϊσκάκης".



Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0), με τον προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να δοκιμάζει κυρίως παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα και να δίνει αρκετές ευκαιρίες, όπως στον Κονέ που αγωνίστηκε σε πρώτο ματς βασικός και μάλιστα είχε αρκετά καλή απόδοση στο πρώτο μέρος.Ο Φερνάντο Σάντος επέλεξε ένα σχήμα 4-3-3, με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τους Μόρα και Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας, Βύντρα δεξιά, Λαγό αριστερά και στην μεσαία γραμμή τους Καραγκούνη, Καφέ, Κονέ. Στην επίθεση αριστερά ο Σαμαράς, δεξιά ο Φετφατζίδης και στην κορυφή ο Μήτρογλου.



Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική μας είχε τις ευκαιρίες για να σημειώσει ένα γκολ, με τον Κονέ να είναι ο δημιουργός και "εκτελεστής" ο Μήτρογλου, αλλά ο τερματοφύλακας της Εθνικής Πολωνίας ήταν σε καλή μέρα. Στο δεύτερο μέρος το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά οι πολλές αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητές έριξαν τον ρυθμό και οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά στις δύο εστίες.



Πριν από την έναρξη του αγώνα ο α' αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της Super League και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλλης Μαρινάκης, βράβευσε τον Μίχαλ Ζεβλάκοφ για την προσφορά του στον σύλλογο. Ο αγώνας ήταν ο τελευταίος στην καριέρα του αρχηγού της Εθνικής Πολωνίας σε επίπεδο Εθνικών ομάδων.

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Διαιτητής/ Βοηθοί: Άτκινσον (Αγγλία)/ Λονγκ (Αγγλία), Μπαρτ (Αγγλία)

ΕΛΛΑΔΑ: Χαλκιάς, Βύντρα, Λαγός, Μόρας, Παπαδόπουλος, Καραγκούνης (72' Κατσουράνης), Κονέ (66' Λυμπερόπουλος), Καφές, Φετφατζίδης (76' Σαλπιγγίδης), Σαμαράς (76' Τοροσίδης), Μήτρογλου (58' Νίνης).

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σαντομιέρσκι, Σάντλοκ, Γκλοβάτσκι, Ζεβλάκοφ (62' Γιόνλτοβιετς), Πίστσεκ, Ντούντκα, Πέστσκο (76' Γκροσίτσκι), Μπλατζικόφσκι, Μιερζεγέφσκ (46' Μουράφσκι), Ομπράνιακ (83' Γκερέιρο) , Λεβαντόφσκι (83' Κούχαρτσουκ).

Κίτρινες κάρτες: Λυμπερόπουλος (87', Ελλάδα)- Πέστσκο (3', Πολωνία), Μιερζεγιέφσκι (17', Πολωνία)

Σκόρερ:-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου