Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα 1-2

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μιμήθηκε τον συνονόματο του από τον Πειραιά και παρά την ήττα με 1-2 από την Κέρκυρα, πήρε το 4ο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη έπαιξαν με την φωτιά, αλλά κατάφεραν να βγουν ζωντανοί και πήραν μια ιστορική πρόκριση για τους "4" του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι επαναπαύτηκαν στο 0-2 του πρώτου ματς, ήταν εκτός αγώνα στον πρώτο ημίχρονο, βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά στην συνέχεια συνήλθαν.



Ο Μαρτίν ισοφάρισε για τους Βολιώτες, το ηθικό των γηπεδούχων ανέβηκε στα ύψη, δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες, όμως όλες τις πέταξαν στα σκουπίδια και έδωσαν δικαίωμα στους Κερκυραίους να ελπίζουν σε κάτι καλό.






Στην συνέχεια ήρθε και το εύστοχο πέναλτι του Ιωάννου να δώσει νέο προβάδισμα στους παίκτες του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και το υπόλοιπο 20λεπτο, το άγχος μεταφέρθηκε στους γηπεδούχους. Τελικά, παρά την μεγάλη προσπάθεια των "Φαιάκων", που αξίζουν χίλια μπράβο για την σημερινή τους εμφάνιση, το 1-2 δεν άλλαξε και ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε έστω και αγχωτικά, τη πρόκριση στα ημιτελικά.



Έξαλλος ήταν ο Αχιλλέας Μπέος με την εμφάνιση της ομάδας του και δεν έχει άδικο, αφού από το πουθενά, η Κέρκυρα ήταν κοντά σε μια επική ανατροπή και πρόκριση. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της Μαγνησίας θα είναι ο Ατρόμητος, ενώ το άλλο ζευγάρι έγινε γνωστό από χθες (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ).



Γήπεδο: Πανθεσσαλικό



Κίτρινες: 90' Καπετάνος / 41' Μαζνόφ, 85' Μονιάκης, 88' Γραμμόζης



Γκολ: 28' Μαρτίν / 17' Παρασκευαΐδης, 74' Ιωάννου Η. πεν.



Οι συνθέσεις των ομάδων:



Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Ρόκα, Σέλεσι, Ζαραδούκας, Τομάς, Σανκαρέ, Άλβαρες, Ρόκας (66' Μπερτόλντι), Μητρόπουλος (78' Καπετάνος), Ακόστα (59' Νέμεθ), Μόνχε, Μαρτίν.



Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Αποστολίδης, Δ. Ιωάννου, Μίχος, Φλαβίνιο (77' Χάμπλε), Γιάντσης, Λαμπρόπουλος, Παρασκευαΐδης, Μονιάκης, Μαζνόφ (61' Ρίκα), Γραμμόζης, Ηλ. Ιωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου