Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Άρης- Μάντσεστερ Σίτι 0-0

Ο Άρης κράτησε απόρθητο το "Κλεάνθης Βικελίδης" μένοντας στο 0-0 με την Μάντσεστερ Σίτι για την φάση των "32" του Europa League. Ωραίο ποδόσφαιρο από τους "κίτρινους" που θα τα παίξουν όλα για όλα στην Αγγλία για την πρόκριση.Ούτε η Μάντσεστερ Σίτι των πολλών εκατομμυρίων κατάφερε να περάσει από το "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο Άρης του Γιάννη Μιχαλήτσου κατάφερε να κρατήσει απόρθητη την έδρα του, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) κόντρα στον Αγγλικό σύλλογο για την φάση των "32" του Europa League.



Έτσι, ο Άρης, θα τα παίξει όλα για όλα στην ρεβάνς του Μάντσεστερ, καθώς το 0-0 του δίνει πολλές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Πολύ καλή εμφάνιση από τους "κίτρινους" και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στις εξέδρες του γηπέδου.Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρη, ήταν αρκετά καλό αμυντικά, μην αφήνοντας κενά τα οποία θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί ο Αγγλικό σύλλογος, ενώ είχε και επιθετικές προσπάθειες, τις οποίες αν ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να τις εκμεταλλευτεί καλύτερα.



Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα, ανέβηκε με τις δύο ομάδες να έχουν εκατέρωθεν καλές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο οι δύο τερματοφύλακες ήταν σε καλή μέρα και απεσόβησαν το κινδύνους.



Πέρα από το αγωνιστικό, για ακόμη μια φορά, οι φίλοι του Άρη, δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στις εξέδρες του "Κλεάνθης Βικελίδης" με χαρτάκια, σημαίες και συνεχές τραγούδι υπέρ της ομάδας τους, χωρίς ακρότητες.

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Διαιτητής: Μαγένκο (Ισπανία). Βοηθοί: Ιμπάνιεθ, Χιμένεθ. Επόπτες γραμμών: Γκόμες, Βιτιένες

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Βανγκέλι, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ρονάλντο Γκιάρο, Πρίττας, Φατί, Σακάτα, Τόχα, Νέτο (88' Καστίγιο), Μπομπαντίγια (71' Τσέζαρεκ).

Μάντσεστερ Σίτι (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαρτ, Ρίτσαρντς, Ράιτ Φίλιπς (77' Μπαλοτέλι), Ντζέκο (84' Σαμπαλέτα), Κολάροβ, Μπόατενγκ, Μπάρι, Σίλβα, Κολό Τουρέ, Τέβες, Γιαγιά Τουρέ.

Κίτρινες κάρτες: Ντζέκο (76', Μάντσεστερ Σίτι)

Σκόρερ:-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου