Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

"Καθάρισε" ο Μέσι

Η Μπαρτσελόνα ανάγκασε την Κοπεγχάγη στην πρώτη της ήττα στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και με τη νίκη που πέτυχε με 2-0 πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας πίσω της την ομάδα της Δανίας με ένα βαθμό λιγότερο. Και τα δύο γκολ σημείωσε ο Μέσι. 

Οι Ισπανοί πίεζαν από την αρχή, ωστόσο η μπάλα δεν έμπαινε στο πλεκτό. Αυτό φρόντισε να το κάνει ο Αργεντινός άσος με σουτ έξω από την περιοχή. Οι Καταλανοί λίγα λεπτά αργότερα πέτυχαν ακόμα ένα τέρμα, το οποίο σωστά δεν μέτρησε, καθώς ο Πικέ μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα προτίμησε να πασάρει στον Βίγια που βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Οι δανοί όσο περνούσε η ώρα τόλμησαν περισσότερο και άφησαν για λίγο την περιοχή τους. Μάλιστα στο 68' άγγιξαν την ισοφάριση, με τον Εντόιγ, ο οποίος "σημάδεψε" το οριζόντιο δοκάρι. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα βλέποντας την ομάδα του να κινδυνεύει να δεχθεί γκολ, έριξε στη μάχη τον Τσάβι. Ο Ισπανός άσος έδωσε νέα πνοή επιθετικά στην Μπαρτσλόνα και στις καθυστερήσεις ο Μέσι με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πεπ Γκουαρδιόλα): Πίντο, Ντάνι Αλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Μπούσκετς, Μασκεράνο, Μάξγουελ (73' Πέδρο), Μέσι, Βίγια (73' Τσάβι), Ινιέστα (89' Κεϊτά)
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (Στάλε Σολμπάκεν): Βίλαντ, Πόσπεχ, Γιόργκενσεν, Αντονσον, Βεντ (89' Λάρσον), Βίνγκααρντ (62' Μπολάνιος), Κβιστ, Κλαουντεμίρ, Γκρόνκιερ, Ντόι, Σαντίν (74' Ζοχόρε)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου