Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Η Ιντερ τη νίκη, η Τότεναμ τις εντυπώσεις

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 4-3 κατέκτησε το τρίποντο η Ιντερ, η οποία κάθεται στην κορυφή του πρώτου ομίλου έχοντας 7 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Τότεναμ. Οι Αγγλοι έφυγαν με ψηλά το κεφάλι από το Μιλάνο και πλέον κοιτάζουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης από τη δεύτερη θέση με τέσσερις βαθμούς. 

Η Ιντερ με το καλημέρα φρόντισε να δείξει ποιος είναι το αφεντικό του παιχνιδιού, καθώς στο δεύτερο λεπτό Ετό και Ζανέτι συνδυάστηκαν άψογα με τον Αργεντινό να νικάει τον Γκόμες και να ανοίγει το σκορ. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο ο γκολκίπερ των Αγγλων πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα για ανατροπή του Μπιαμπάνι. Ο Ετό που ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών δεν έκανε λάθος και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Ιταλούς στο 12', ενώ δύο λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Στάνκοβιτς να σκοράρει και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 35' "χτύπησε" και πάλι ο Ετό στέλνοντας την Ιντερ στα αποδυτήρια με αέρα τεσσάρων γκολ.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό αντιστράφηκε. Η Τότεναμ κατάφερε να μειώσει με τον Μπέιλ στο 52', ενώ η αγγλική ομάδα αν και με παίκτη λιγότερο κράτησε την αντίπαλο της μακριά από την περιοχή της. Οι φίλαθλοι της Ιντερ ετοιμαζόταν να πανηγυρίσουν ένα θρίαμβο, ωστόσο ο Μπέιλ φρόντισε να τους χαλάσει ελαφρά το πάρτι, αφού με όπλο την ταχύτητα του κατάφερε να στείλει άλλες δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα του Σέζαρ στα τελευταία λεπτά.

ΙΝΤΕΡ (Ράφα Μπενίτεθ) : Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Σάμουελ, Κίβου (61' Πάντεφ), Στάνκοβιτς (50' Σαντόν), Ζανέτι, Κουτίνιο, Σνάιντερ, Μπιαμπάνι (75' Κόρντομπα), Ετό.
ΤΟΤΕΝΑΛ (Χάρι Ρέντναπ) : Γκόμες, Χάτον, Μπασόνγκ, Γκαλάς, Ασού-Εκοτό, Λένον, Χάντλστοουν (80' Παλάσιος), Τζένας, Μπέιλ, Μόντριτς (11' Κουντιτσίνι), Κράουτς (67' Κιν).

Χωρίς νίκη Τβέντε και Βέρντερ

Ολοκληρώθηκε ο πρώτο γύρος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και Τβέντε, Βέρντερ Βρέμης παραμένουν χωρίς νίκη, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να βρίσκονται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας δύο βαθμούς. Παρόλα αυτά συνεχίζουν να έχουν αρκετές πιθανότητες ακόμα και για να προκριθούν στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Τβέντε άνοιξε το σκορ με σουτ του Γιάνσεν στο 75, όμως, ο Αρναούτοβιτς πέντε λεπτά αργότερα "ανάγκασε" τους Ολλανδούς φιλάθλους να σιγήσουν.

ΤΒΕΝΤΕ (Μισέλ Πρεντόμ) : Μιχαΐλοφ, Ροζάλες, Βίσγκερχοφ (24' Μπένγκστσον), Ντάγκλας, Τιενταλί, Μπράμα, Λαντζάατ (86' Ντε Γιονκ), Γιάνσεν, Ρούις, Γιάνκο, Τσαντλί.
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ (Τόμας Σάαφ) : Βίσε (37' Μίελιτς), Φριτζ, Μερτεζάκερ, Προντλ, Πασάνεν, Ουέσλεϊ, Φρινγκς, Χαντ, Μπαγκφρέντε (77' Μαρίν), Αλμέιδα (59' Αρναούτοβιτς), Πιζάρο.

πηγή:www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου