Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Το απόλυτο η Λιόν, νίκη της Σάλκε

Η Λιόν έκανε το τρία στα τρία και βρίσκεται με το ένα πόδι στη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Γάλλοι επιβλήθηκαν της Μπενφίκα με 2-0 και ατενίζουν το μέλλον από την κορυφή του ομίλου. 

Οι παίκτες του Κλοντ Πιέλ ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και εκμεταλλευόμενοι για ακόμα ένα παιχνίδι στην Ευρώπη, τη δύναμη της έδρα τους, έφτασαν στη νίκη. Ο Μπριάν με κεφαλιά στο 21' ύστερα από σέντρα του Μπαστός άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, το έργο των οποίων έγινε πιο εύκολο στο 43' με την αποβολή του Γκαϊτάν.

Στο 51' ο Λισάντρο Λόπες από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε τέλος στα όνειρα της Μπενφίκα για το θετικό αποτέλεσμα.

ΛΙΟΝ (Κλοντ Πιέλ) : Γιορίς, Σισοκό, Ρεβεγιέρ, Κρις, Ντιακάτε, Γκουρκίφ (71' Κάλστρομ), Πιάνιτς, Γκοναλόνς, Μπριάν, Λισάντρο Λόπες (83' Γκομίς), Μπάστος (64' Πιε)
ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ζόρζε Ζεσούς) : Ρομπέρτο, Μάξι Περέιρα, Λουϊζάο, Νταβίντ Λουίζ, Κοεντράο, Κάρλος Μάρτινς (77' Σάλβιο), Χάβι Γκαρσία, Γκαϊτάν, Σαβιόλα (57' Πεϊσότο), Αϊμάρ (71' Γιάρα), Κάρντετς

Συνεχίζει απτόητος ο Ραούλ

Η Σάλκε με τον Ραούλ να σκοράρει δύο φορές επικράτησε της Χάποελ Τελ Αβίβ με 3-1 και πανηγύρισε το δεύτερο τρίποντο της στην έδρα της, κάτι που κάνει να ονειρεύεται την πρόκριση για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Γερμανοί μπορεί στο πρωτάθλημα της χώρας τους να μην τα πηγαίνουν καλά, ωστόσο στην Ευρώπη παρουσιάζουν ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Οι γηπεδούχοι με γκολ από τα... αποδυτήρια του Ραούλ (3'), άνοιξαν το σκορ, ενώ ο Ισπανός πανηγύρισε το 68ο τέρμα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο 58' ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 2-0. Ο Χουράδο δέκα λεπτά αργότερα "κλείδωσε" τους τρεις βαθμούς πετυχαίνοντας το 3-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι Ισραηλινοί, οι οποίοι είναι στην τελευταία θέση χωρίς πόντο, ήταν να μειώσουν με τον Σέχτερ στις καθυστερήσεις.

ΣΑΛΚΕ (Φέλιξ Μάγκατ) : Νόιερ, Χεβέντες, Μέτσελντερ, Ουτσίντα, Σμιτς, Μόριτς (53' Ράκιτιτς), Τζόουνς (75' Μάτιπ), Χουράδο, Φαρφάν (67' Τζουνμίν Χάο), Χούντελααρ, Ραούλ
ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Ελι Γκούτμαν) : Ενιεάμα, Κέντε, Μπαντιέρ, Ντα Σίλβα, Σις, Αμπουτμπούλ (58' Τοάμα), Βερμούτ, Ζάχαβι, Γιαντίν (73' Φράνσμαν), Ταμούζ (58' Μπεν Σαχάρ), Σέχτερ

πηγή:www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου