Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Aνετο πέρασμα της Τσέλσι από τη Μόσχα

Την πρόκρισή της στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε ουσιαστικά την Τρίτη η Τσέλσι. Στο ντέρμπι του 6ου ομίλου, η ομάδα του Λονδίνου πέρασε άνετα με 2-0 μέσα από τη Μόσχα επί της -μέχρι πριν αήττητης- Σπαρτάκ, έκανε το "3 στα 3" και έχει το απόλυτο στις πρώτες τρεις αγωνιστικές της διοργάνωσης. Δύσκολα η Μαρσέιγ την Ζίλινα (1-0).


-Στη Μόσχα:
Σπαρτάκ Μόσχας - Τσέλσι 0-2

Σκόρερ: 23΄ Ζιρκόφ, 43΄ Ανελκά
Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)
Κίτρινες: Σούχι

Στο ντέρμπι του 6ου ομίλου, η Tσέλσι πέρασε άνετα με 2-0 μέσα από τη Μόσχα επί της -μέχρι πριν αήττητης- Σπαρτάκ, έκανε το «3 στα 3». Οι Ρώσοι, με δύο νίκες έμειναν στους 6 και παραμένουν πάντα στο παιχνίδι της πρόκρισης, ιδιαίτερα μετά τη νίκη τους στην πρεμιέρα επί της Μαρσέιγ μέσα στο "Βελοντρόμ".

Με φοβερό γκολ του Ζιρκόφ (σουτ έξω από την περιοχή) άνοιξε το σκορ η Τσέλσι στο 23' και δύο λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ανελκά με ατομική προσπάθεια και άψογο τελείωμα πέτυχε το 2-0.

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ (Βαλερί Κάρπιν): Ντίκαν, Σεσούκοφ, Ιμπσον, Αρι (85' Ανανίντζε), Γουέλιτον, Πάρσιβλιουκ, Μακέεφ, Σούχι, Παρέχα, ΜακΓκίντι, Κομπάροφ.
ΤΣΕΛΣΙ (Κάρλο Αντσελότι): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ (87' Βαν Αανχολτ), Εσιέν, Μίκελ, Μαλουντά (82' Κακουτά), Ζιρκόφ, Φερέιρα, Καλού (74' ΜακΙχραν), Τέρι, Ανελκά


-Στη Μασσαλία:
Μαρσέιγ - Ζίλινα 1-0

Σκόρερ: 48' Ντιαβαρά
Διαιτητής: Ιστβαν Βαντ (Ουγγαρία)
Κίτρινες: Βαλμπουένα, Ταϊβο, Αγιού, Μπια - Γκουλντάν

"Ζωντανή" στο "κυνήγι" της πρόκρισης έμεινε η Μαρσέιγ, που επικράτησε, έστω και μετά από μέτρια εμφάνιση της Ζίλινα (1-0) στο "Βελοντρόμ" και μείωσε τη διαφορά στους τρεις βαθμούς από τη δεύτερη του 6ου ομίλου, Σπαρτάκ Μόσχας. Οι Μασσαλοί προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους ωστόσο τελικά κατάφεραν να φτάσουν στο... ζητούμενο. Το μοναδικό γκολ για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ πέτυχε ο Ντιαβαρά στο 48ο λεπτό της συνάντησης.

ΜΑΡΣΕΙΓ (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ντιαβαρά, Χάιντσε, Ταϊβο, Λούτσο Γκονζάλες (74' Αμπριέλ), Μπια, Αγιού, Βαλμπουένα, Ζινιάκ (82' Σισέ), Μπραντάο (66' Ρεμί)
ΖΙΛΙΝΑ (Πάβελ Χάπαλ): Ντουμπράβκα, Ανγκέλοβιτς, Πιάτσεκ, Σούρεκ, Λάιτνερ, Γιεζ, Γκουλντάν, Ζόσακ (79' Βλάνταβιτς), Γκέργκελ (63' Ρίλκε), Μάιταν (68' Οραβετς), Κεσάι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου