Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ανατροπή η Μπάρτσα, κορυφή η Ρεάλ

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε να χάνει στο "Καμπ Νόου" από την Βαλένθια και το γκολ του Πάμπλο Ερνάντεθ, αλλά έκανε την ανατροπή και νίκησε με 2-1 χάρη στα τέρματα των Ινιέστα και Πουγιόλ.Οι "νυχτερίδες" άνοιξαν το σκορ στο 37' και ο Πάμπλο Ερνάντεθ θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ στο 41', αλλά ο Βαλντές τον νίκησε στο τετ-α-τετ.
Ο Αντρές Ινιέστα κατάφερε να ισοφαρίσει μόλις στο δεύτερο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου (47') και η ανατροπή ολοκληρώθηκε με τον Κάρλες Πουγιόλ στο 62'.

Οι Καταλανοί είχαν πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, αλλά ο Θέσαρ ήταν εξαιρετικός, προσωρινά έπιασαν την Βαλένθια στην κορυφή, αλλά δύο ώρες αργότερα σε αυτήν ανέβηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς επικράτησε εύκολα με 4-1 της Μάλαγα μέσα στο "Ροσαλέδα".

Πρωταγωνιστές ήταν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκονσάλο Ιγκουαΐν, καθώς πέτυχαν από δύο γκολ. Ο Πορτογάλος μάλιστα είχε και τις δύο ασίστ στα τέρματα του Αργεντινού, ενώ ο Ρονάλντο είναι πλέον πρώτος σκόρερ με 6 γκολ.

Στην αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής, η Ατλέτικο νίκησε με 2-0 στην Μαδρίτη την Χετάφε και ανέβηκε στην 5η θέση.

Το πρώτο τέρμα ήταν αυτογκόλ του πορτιέρο, Κοντίνα, καθώς η μπάλα μετά την εκτέλεση φάουλ του Σιμάο χτύπησε στο δοκάρι και εν συνεχεία στην πλάτη του για να καταλήξει στα δίχτυα, ενώ το δεύτερο γκολ το πέτυχε ο Ντιέγκο Κόστα στο 73'.

πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου