Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Παρελθόν ο Δερμιτζάκης

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν είναι προπονητής του ΠΑΟΚ από τα ξημερώματα της Κυριακής (17/10), αφού έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με το "δικέφαλο". Φήμες για Ρεχάγκελ-Τοπαλίδη.Το "διαζύγιο" των δυο πλευρών αποτελούσε θέμα ωρών, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό. Με την έλευση της αποστολής στην Θεσσαλονίκη, διοίκηση και Δερμιτζάκης συμφώνησαν να χωρίσουν τους δρόμους τους.
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μαζί με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, συνάντησαν τον Παύλο Δερμιτζάκη σε ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας, με σκοπό να συζητήσουν τις αλλαγές οι οποίες πρέπει να επέλθουν ώστε να ανακάμψει γρήγορα η ομάδα, από τη στιγμή που βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος.

Η διοίκηση ήθελε πριν πάρει την όποια απόφαση να ακούσει τα σχέδια του κύριου Δερμιτζάκη, καθώς ήθελε να δει αν ο ίδιος είχε να προτείνει συγκεκριμένες λύσεις για την αγωνιστική "ανάσταση" του ΠΑΟΚ.

Το αποτέλεσμα της κουβέντας ήταν ότι ο Δερμιτζάκης δεν είναι σε θέση να οδηγήσει την ομάδα στην άμεση ανάκαμψη, με αποτέλεσμα να... υπογράψουν το κοινή συναινέσει διαζύγιο.

Μετά από σένα, ποιος;

Η χρονική στιγμή που συνάντησε τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ δεν αφήνει περιθώρια για άλλα λάθη και... πειράματα. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ήδη έχει ξεκινήσει να ψάχνει τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Δερμιτζάκη. Ωστόσο, περιμένει να ακούσει και την πλευρά των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι φέρουν και αυτοί μεγάλο μέρος ευθύνης για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα (έχει μόλις μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές).

Οι "ασπρόμαυροι" αναζητούν έναν έμπειρο τεχνικό, ο οποίος θα έχει να παρουσιάσει αναγνωρισμένο έργο στην μέχρι τώρα πορεία του.

Έντονες φήμες θέλουν τον Ότο Ρεχάγκελ μαζί με τον Γιάννη Τοπαλίδη, να αποτελούν το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πάντως, να κρατά ουδέτερη στάση, καθώς δεν επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη προοπτική, αλλά δεν την διαψεύδει κιόλας.

πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου