Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Δίπορτο...

Μανόλο Χιμένεθ ή Πολ Λε Γκουέν; Ιδού η απορία. Όποιος και αν είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, το όνομά του θα το μάθουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Από την ΠΑΕ ΑΕΚ τόνιζαν την Τρίτη ότι θέλουν να τελειώνουν το συντομότερο δυνατό, με τον διάδοχο του Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον Ισπανό και τον Γάλλο να έχουν ίσες πιθανότητες...


Ο Σταύρος Αδαμίδης την Τρίτη ταξίδεψε για το εξωτερικό προκειμένου να έχει -ίσως- τις τελικές επαφές με τον νέο τεχνικό του "δικεφάλου". Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τελικός του προορισμός ήταν το Παρίσι, όπου συναντήθηκε με τον Πολ Λε Γκουέν και τον εκπρόσωπό του για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Κάτι που πιβεβαίωσε και το κορυφαίο ραδιόφωνο της Γαλλίας, το "RTL". Σύμφωνα με όσα μετέδωσε: "Ο Πολ Λε Γκεν είναι κοντά στην ΑΕΚ. Την Τρίτη ο πρώην προπονητής της Λιόν και της Παρί Σεν Ζερμέν θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ελληνικής ομάδας...".

Η πρόταση που κατατέθηκε στο Γάλλο τεχνικό ήταν ανάλογη με αυτή που κατατέθηκε στον Χιμένεθ. Οριστική απάντηση προς το παρόν δεν υπάρχει, όμως οι δύο πλευρές θα έχουν το τελικό τους ραντεβού την Τετάρτη.

Πριν πάει στο Παρίσι ο κ. Αδαμίδης είχε κάνει μία ενδιάμεση στάση σε χώρα της κεντρικής Ευρώπης προκειμένου να έχει μία επαφή με μάνατζερ που εκπροσωπεί έναν ακόμα υποψήφιο προπονητή για τον πάγκο της "Ένωσης".

Νωρίτερα ο 36χρονος δικηγόρος είχε στείλει νέα βελτιωμένη πρόταση στον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος αφού την μελέτησε έστειλε στην ΑΕΚ την αντιπρότασή του με μειωμένες τις αρχικές του αποδοχές.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι αρχικές του απαιτήσεις ήταν 1,1 εκατ. ευρώ (800.000 ευρώ για τον ίδιο + 100.000 για κάθε ένα από τους τρεις συνεργάτες του). Η ΑΕΚ του πρότεινε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 650.000 ευρώ και συνολικά 250.000 ευρώ για τους συνεργάτες του.
Κωνσταντινίδης: "Πιέζουμε για να τελειώσουμε σήμερα"
Πάντως το δεδομένο είναι ότι στην ΑΕΚ θέλουν να ξεμπερδεύουν άμεσα. Χαρακτηριστική εξάλλου ήταν η δήλωση του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργου Κωνσταντινίδη, ο οποίος στο περιθώριο της σημερινής συνεδρίασης της Σούπερ Λιγκ, τόνισε ότι απόψε ή αύριο το πρωί οι "κιτρινόμαυροι" θα έχουν συμφωνήσει με το νέο προπονητή.

"Πιέζουμε για να τελειώσουμε σήμερα. Μιλάμε με τρεις προπονητές με την ίδια ένταση. Εχουμε κάνει ίδιες προτάσεις και στους τρεις και σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο το πρωί το θέμα θα έχει τελειώσει. Αυτός που θα πάρουμε θα είναι καλός προπονητής και επιτυχημένος μέχρι σήμερα", είπε χαρακτηριστικά. 



πηγή:www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου