Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010

Υπάρχει διαφορά...

Οι διαπραγματεύσεις του Σταύρου Αδαμίδη καιι του εκπροσώπου του Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζονται, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει στο αγωνιστικό πλάνο και στο πλαίσιο στο οποίο θα βαδίσουν, όμως δεν τα έχουν βρει ακόμα στο οικονομικό. Η πλευρά του Ισπανού τεχνικού ζήτησε 1,1 εκατ. ευρώ, την ώρα που η "κιτρινόμαυρη" προσφορά κυμαίνεται στα 900.000 ευρώ. 


Σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος τεχνικός ζήτησε 800.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου και από 100.000 ευρώ για κάθε συνεργάτη του (δύο βοηθοί και ένας γυμναστής). Η ΑΕΚ το... πορτοφόλι της οποίας δεν είναι γεμάτο, φέρεται να έχει αντιπροτείνει ένα ποσό γύρω στις 900.000 ευρώ συν κάποια bonus επίτευξης στόχων, προκειμένου να πείσει τον Ισπανό πρώην προπονητή της Σεβίλλης να καθίσει στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο.

Το ποσό αυτό μαζί με την εφορία (δηλαδή συν 45%), εκτοξεύει το ποσό που θα δαπανήσει η ΑΕΚ στο 1,3 εκατ. ευρώ. Αυτό και μόνο φανερώνει την πρόθεση της "Ένωσης" να συνεργαστεί με τον Χιμένεθ, ο οποίος έχει δείξει ότι είναι κάτι παραπάνω από "θετικός" για να αναλάβει τον "δικέφαλο". Βέβαια οι 300.000 ευρώ που "χωρίζουν" τις δύο πλευρές μπορεί να μην είναι μεγάλη διαφορά, όμως για την ΑΕΚ είναι ένα πολύ σημαντικό ποσό...
πηγή:www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου