Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Καβάλα-Ηλυσιακός: 99-71

Εκμεταλλευόμενη τις απουσίες του Ηλυσιακού, που κατέβηκε με ξένους, Χατζή, Κασελάκη κι έναν έφηβο, η Καβάλα επικράτησε άνετα με 99-71 στο κλειστό της Καλαμίτσας και ξεκίνησε θετικά αυτή την απεχθή διοργάνωση που λέγεται ελληνικό Πρωτάθλημα.Ο Σέντρικ Σίμονς με το "πάρτυ" που έκανε από το πρώτο ημίχρονο, διέλυσε τον Ηλυσιακό και με τη βοήθεια του Παλάσιο οδήγησαν την ομάδα του Πρίφτη στο άνετο θετικό αποτέλεσμα, παρά την απουσία των απεργών Ελλήνων αθλητών.
Από την πλευρά τους οι απεργοσπάστες Χατζής και Κασελάκης μαζί με τους Τόμπσον, Μπάξτερ και Μάιλς, ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν και φυσιολογικά ήρθε η ήττα για την ομάδα της Αθήνας.
Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας, ήταν ότι στο γήπεδο εμφανίστηκε και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βασίλης Οικονομίδης. Προφανώς για να επιβλέψει και να εξασφαλίσει την έναρξη του ματς, έστω χωρίς τους Έλληνες αθλητές.
Όσον αφορά το... pre game show, περιείχε κατάληψη του παρκέ από δέκα μέλη του ΠΣΑΚ (Παπανικολόπουλος, Αγγελακόπουλος, Δέσπος και 7 από τους Ίκαρους Σερρών), που αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν με τη "βοήθεια" των ΜΑΤ.

Τα δεκάλεπτα: 21-10, 49-23, 78-40, 99-71

πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου