Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Πήρε... φόρα η Βέρντερ

Το πρώτο διπλό στο φετινό πρωτάθλημα είναι γεγονός για τη Βέρντερ Βρέμης. Και μάλιστα εντυπωσιακό. Οι «πράσινοι» του Τόμας Σάαφ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Bundesliga, πέρασαν νικηφόρα από το «Μπορούσια Στάντιον» και συντρίβοντας με 4-1 τη Γκλάντμπαχ κατέκτησαν το πρώτο «τρίποντο» τους μακριά από το «Βέζερ» τη φετινή σεζόν.

Παράλληλα, η Βέρντερ, που συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια αήττητη, «έσπασε» και την αρνητική παράδοση των τελευταίων χρόνων απέναντι στη Μπορούσια, που παραμένει χωρίς νίκη στο γήπεδο της. Σε… ευρωπαϊκή τροχιά διατηρήθηκε το Αννόβερο, που επικράτησε με 2-1 της Κολωνίας στην «AWD Αρίνα».

Η ομάδα του Μίρκο Σλόμκα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, παίρνοντας παράλληλα μια άτυπη εκδίκηση για την «βαριά» περσινή εντός έδρας ήττα της από τη συγκεκριμένη αντίπαλο (4-1). Η Κολωνία ηττήθηκε για μια ακόμα αγωνιστική και διατηρήθηκε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας (έχει μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα).

Στην αναμέτρηση που είχε ελληνικό ενδιαφέρον, Αϊντραχτ και Σάλκε έμειναν στο 0-0 στην «Κόμερτσμπανκ Αρίνα» . Οι «μπλε» έφυγαν με τον βαθμό από το γήπεδο της Φρανκφούρτης διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τη θετική της παράδοση κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα (8-3-0 συνολικά). Οι γηπεδούχοι έχασαν τους πρώτους τους βαθμούς ύστερα από τρεις σερί νίκες.

Ο Φάνης Γκέκας ξεκίνησε βασικός, ωστόσο αντικαταστάθηκε στο 82ο λεπτό από τον Φένιν. Ο Γιώργος Τζαβέλλας έμεινε στον πάγκο, ενώ ο Γιάννης Αμανατίδης ήταν εκτός αποστολής. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος από πλευράς Σάλκε δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Φέλιξ Μάγκατ. Δεν συμπεριλήφθηκε για μια ακόμα φορά στην αποστολή ο Βασίλης Πλιάτσικας.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Αϊντραχτ – Σάλκε 0-0
-

Γκλάντμπαχ – Βέρντερ 1-4
67' αυτ. Μέρτεσακερ - 5' Μαρίν, 13' Γουέσλεϊ, 51' Χουντ, 75’ Πιζάρο

Φράιμπουργκ – Καϊζερσλάουτερν 2-1
35' Σισέ, 60' Ρέισινγκερ - 8' Μόραβεκ

Ανόβερο – Κολωνία 2-1
4' και 15' Κόναν – 85’ Λάνιγκ

Νυρεμβέργη – Βόλφσμπουργκ 2-1
11' Γκάντογκαν,63' Φραντζ - 28' Γκραφίτε

Την Παρασκευή
Αμβούργο – Μπάγερν 0-0


πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου