Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Η Στιάρναν πλήρωσε τις "αμαρτίες" της!

Η Βαλούρ πήρε γλυκιά εκδίκηση για όλες τις ομάδες-θύματα των παικτών της Στιάρναν, καθώς τη νίκησε με 5-1 και γιόρτασε το τρίτο γκολ με τον πασίγνωστο "πανηγυρισμό ψάρι" (videos)!Η Στιάρναν έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο το τελευταίο δίμηνο μέσα από τους ευρηματικούς πανηγυρισμούς των παικτών της ύστερα από επίτευξη τερμάτων, όμως η στιγμή της εκδίκησης για όλες τις υπόλοιπες ομάδες-"θύματα" έφτασε και ήταν απολαυστική για τους φίλους της "στρογγυλής Θεάς".
Το ρόλο αυτό ανέλαβαν οι παίκτες της Βαλούρ οι οποίοι, στον αγώνα κόντρα στη Στιάρναν την Κυριακή για τη 19η αγωνιστική του ισλανδικού πρωταθλήματος, όχι μόνο πανηγύρισαν αλά... Στιάρναν αλλά αντέγραψαν έναν από τους πλέον παραδοσιακούς πανηγυρισμούς των αποκαλούμενων "τρελών Ισλανδών".

Συγκεκριμένα, όταν ο Άρναρ Σβέιν Γκέιρσον έγραψε το 3-1 με πλασέ έπεσε στο έδαφος και προσποιήθηκε το ψάρι που σπαρταράει έξω από το νερό, με τους συμπαίκτες του να υποδύονται τους ψαράδες που το μαζεύουν στα δίχτυα τους.

Σαν να μην έφτανε μάλιστα στη Στιάρναν το γεγονός ότι κάποιοι έγιναν... χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, έφυγαν από την έδρα της Βαλούρ με πολλά γκολ στις αποσκευές τους, χάνοντας με το βαρύ 5-1.



πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου