Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Νικοπολίδης: "Πρώτα οι νίκες μετά το θέαμα"

Οι τρεις αρχηγοί του Ολυμπιακού έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση του χορηγού των ερυθρολεύκων και μίλησαν για τη νέα σεζόν και τους στόχους της ομάδας.Η Vodafone βρίσκεται εδώ και δέκα χρόνια ως χορηγός στον Ολυμπιακό και κάθε σεζόν πραγματοποιεί μια εκδήλωση, στην οποία παραβρίσκονται οι αρχηγοί της ομάδας. Φέτος το "παρών" έδωσαν οι Νικοπολίδης, Ντουντού και Τοροσίδης.
Από την πλευρά του ο πορτιέρο του Ολυμπιακού, Αντώνης Νικοπολίδης δήλωσε στο πλαίσιο της εκδήλωσης: 

"Kαταρχάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ την Vodafone, η οποία τα τελευταία δέκα χρόνια βρίσκεται κοντά στο ποδόσφαιρο, κοντά στον Ολυμπιακό και μας βοηθάει με τον τρόπο της. Είναι σημαντικό να υπάρχουν στον χώρο μας χορηγοί όπως η Vodafone. Στα αγωνιστικά θέματα, θα ήθελα να πως το εξής: Καταρχάς, σίγουρα και εγώ προσωπικά ο ίδιος, δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις μας. Όμως, θα πρέπει να καταλάβει κάτι ο κόσμος.

Προτεραιότητα αυτή την στιγμή, αυτή την περίοδο, είναι να κερδίζουμε και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης σε κάθε παιχνίδι. Είναι θέμα χρόνου να βελτιωθούμε και θα γίνει. Στο άμεσο μέλλον θα παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο, παίρνοντας παράλληλα και θετικά αποτελέσματα. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις μακριά από το γήπεδο σου. Χωρίς να θέλω να βρώ δικαιολογίες, η επαρχία είναι αρκετά δύσκολη στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως και όλες οι έδρες των αντίπαλων ομάδων. Χρειάζεται να παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης".
"Πρέπει να προσπαθούμε παντού"
Ο Ισπανός σούπερσταρ των "ερυθρολεύκων" Άλμπερτ Ριέρα, είπε: "Νιώθω καλά στον Ολυμπιακό, μπορώ να πως πως νιώθω ευτυχισμένος. Είναι υπέροχα όλα εδώ, είναι πολύ καλά, είμαι ικανοποιημένος και θέλω τα πράγματα να συνεχίσουν έτσι. Όσον αφορά στα παιχνίδια που έχουμε δώσει, θέλω να πω το εξής: Όπως συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα, έτσι και στο ισπανικό, υπάρχουν ομάδες, όπου επιδιώκουν να παίζουν "κλειστά" και να προσπαθούν μέσω του αμυντικογενούς συστήματος τους να "κλέψουν" από έναν πιο δυνατό αντίπαλο, τη νίκη και τους βαθμούς.

Αυτό είναι κάτι όπου θα το ξανασυναντήσουμε στα παιχνίδια μας. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είμαι συγκεντρωμένοι και ιδιαίτερα προσεκτικοί ενόψει της συνέχειας. Χρειάζεται να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε παντού, όπου και αν πάμε να παίξουμε. Όσον αφορά για τον κόσμο μας, είναι εκληκτικός και είναι πραγματικά κρίμα όπου δεν τους έχουμε απολαύσει ακόμη στο γήπεδο μας. Στις Σέρρες εντυπωσιάστηκα από την στήριξη του. Πραγματικά ένιωθα λες και παίζαμε στο "σπίτι" μας. Είχαμε 2.500 φιλάθλους κοντά μας, ήταν τρομερό".

πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου