Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ανύπαρκτο πέναλτι & "3άρα" η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 3-0 την Εσπανιόλ στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", χάρη στα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο (με ανύπαρκτο πέναλτι), του Γκονσάλο Ιγκουαΐν και του Καρίμ Μπενζεμά.Ο Πορτογάλος άσος άνοιξε το σκορ στο 28' από τα 11 βήματα, ενώ ο διαιτητής έδειξε την βούλα του πέναλτι έπειτα από εκτέλεση φάουλ και χέρι αμυντικού που βρισκόταν στο τοίχος και το είχε ακριβώς μπροστά από το πρόσωπό του για να προστατευτεί.
Η "βασίλισσα" δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πέπε με 2η κίτρινη στο 60', αλλά κατάφερε να "κλειδώσει" με τον Ιγκουαΐν να διπλασιάζει τα τέρματά της με όμορφο αριστερό πλασέ στο 79'.

Ο Μπενζεμά μπήκε στο ματς ως αλλαγή και σκόραρε στο 87' για το τελικό 3-0, με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από τον εξαιρετικό συνδυασμό των Μαρσέλο και Λασανά Ντιαρά.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 9 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε στο 63' ο Γκαλάν και στο 88' ο Φορλίν.

Στις υπόλοιπες σημερινές αναμετρήσεις, η Οσασούνα πέτυχε την πρώτη της νίκη επικρατώντας με 3-1 της Ρεάλ Σοθιεδάδ, ενώ η Μπιλμπάο νίκησε με 3-0 την Μαγιόρκα και βρίσκεται προς το παρόν στην 3η θέση μαζί με την Σεβίλλη.

Οι συνθέσεις


ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Ρικάρντο Καρβάλιο, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Λασανά Ντιαρά, Μεσούτ Εζίλ (64' Κεντίρα), Ντι Μαρία (63' Αρμπελόα), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (80' Μπενζεμά).
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Καμενί, Τσίκα, Γκαλάν, Φορλίν, Νταβίντ Γκαρσία (46' Ντίντακ), Ντούστσερ, Μολίνα, Λουΐς Γκαρσία, Σέρχιο Γκαρσία (83' Βάσκεθ), Βερντού, Καγεχόν (85' Χάβι Λόπεθ).

πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου