Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα... σφαλιάρα για την Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ δέχτηκε και νέα... σφαλιάρα, καθώς αποκλείστηκε στο League Cup από την Νορθάμπτον (ομάδα 3ης κατηγορίας) μέσα στο "Άνφιλντ", στα πέναλτι.Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1, με τους "κόκκινους" να προηγούνται στο 9' με τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς και τον ΜακΚέι να ισοφαρίζει στο 56'. Στο 8' της παράτασης ο Γιάκομπς έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, όμως ο Νγκογκ στο 114', έστειλε το ματς στα πέναλτι.
Οι παίκτες της Νορθάμπτον ήταν πιο εύστοχοι, επικράτησαν με 4-2 και έκαναν την μεγαλύτερη έκπληξη, καθώς υπήρχαν και άλλες μικρότερες.

Η Νιούκαστλ νίκησε με 4-3 την Τσέλσι μέσα στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και την απέκλεισε από το League Cup με ήρωα τον Σόλα Αμεόμπι στο 90'.

Οι "μπλε" προηγήθηκαν στο 6' με τον Φαν Άανολτ, αλλά οι "καρακάξες" έκαναν την ανατροπή και προηγήθηκαν με 3-1 χάρη στα τέρματα των Ράντζερ, Τέιλορ και Αμεόμπι.

Ο Ανελκά μείωσε στο 70' και με πέναλτι στο 87' ισοφάρισε, αλλά στο 90' ο Σόλα Αμεόμπι με το δεύτερο τέρμα του έστειλε την Νιούκαστλ στην 4η θέση της διοργάνωσης.

Η Άστον Βίλα νίκησε με 3-1 την Μπλάκμπερν με σκόρερς τους Χέσκεϊ και Άσλεϊ Γιανγκ (2), ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 5-2 της Σκάνθορπ, με τον Μάικλ Όουεν να σκοράρει δύο φορές.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν ήταν στον πάγκο της ομάδας του, καθώς παρακολουθούσε την Βαλένθια κόντρα στην Ατλέτικο, ενώ ντεμπούτο έκανε ο Μπεμπέ μπαίνοντας αλλαγή στο 74'.

Έκπληξη έκανε και η Γουέστ Μπρομ, νικώντας με 2-1 την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι σημαντικές συνθέσεις

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μπραντ Τζόουνς, Γουΐλσον, Άγκερ, Κυργιάκος, Κέλι, Σπίρινγκ, Λούκας, Πατσέκο (105'+1), Μίλαν Γιοβάνοβιτς (91' Έκλεστον), Μπάμπελ (100' Σέλβεϊ), Νγκογκ.
ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ: Νταν, Ρόντζερς (80' Χέρμπερτ), Τζόνσον (87' Γουέτερμπερν), Μπεν Τόζερ, Τόρντον, Γκίλιγκαν, Οσμάν, Τζέκομπς, Ντέιβις, ΜακΚέι (83' Γκίναν).

ΤΣΕΛΣΙ: Τέρνμπουλ, Πάουλο Φερέιρα, Τέρι (46' Άλεξ), Φαν Άανολτ, Μπρούμα, Μπεναγιούν, Ραμίρες, Ζιρκόβ, Κακουτά (46' Σαλομόν Καλού) (56' ΜακΊχραν), Στάριντζ, Ανελκά.
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Κολοτσίνι (63' Γουΐλιαμσον), Σολ Κάμπελ, Τέιλορ (63' Τιοτέ), Σμιθ, Χονάς Γκουτιέρες, Βούτσκιτς, Σέιν Φέργκιουσον (94' Μπάρτον), Λόβενγκρατς, Αμεόμπι, Ρέιντζερ.

ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝ: Κούστσακ, Ράφαελ ντα Σίλβα, Σμόλινγκ, Φέρντιναντ, Μπράουν, Άντερσον, Παρκ Γι-Σουνγκ (74' Μπεμπέ), Γκίμπσον, Όουεν, Ερνάντες (68' Ομπερτάν), Μακέντα.

πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου