Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόβλημα και με Ριέρα

Μπορεί ο Φουστέρ να προπονήθηκε κανονικά και ο τραυματισμός του Ουρτάδο να παρουσίασε βελτίωση, όμως στα προβλήματα του Βαλβέρδε προστέθηκε και ο Άλμπερτ Ριέρα.
Ο αριστεροπόδαρος άσος του Ολυμπιακού, ήταν ο τρίτος (Ισπανός) παίκτης που επέστρεψε από τις Σέρρες χτυπημένος και μένει να δούμε πως θα πάει η κατάστασή του.Συγκεκριμένα, ο Ισπανός σούπερ σταρ δέχτηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική και την Τρίτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Το ίδιο συνέβη και με τον Μοϊσές Ουρτάδο που ναι μεν νιώθει καλύτερα, όμως δεν θα προπονηθεί με την ομάδα ούτε την Τετάρτη.

Αυτό φυσικά και πονοκεφαλιάζει τον Ερνέστο Βαλβέρδε που καλείται να προετοιμάσει την ομάδα του για το ματς του Σαββάτο με τον Αστέρα Τρίπολης (25/9, 19:30), δίχως κάποια από τα σημαντικά του όπλα.

Όλα βέβαια θα ξεκαθαριστούν τις επόμενες ημέρες, με τον Ισπανό τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να περιμένει να δει την κατάσταση τόσο του Ουρτάδο, όσο και του Ριέρα. Τα χρονικά περιθώρια δεν είναι μεγάλα πάντως...

Αντίθετα, με τους δύο προαναφερθέντες, ο Νταβίδ Φουστέρ που δέχτηκε κι αυτός ένα χτύπημα από τα "λιοντάρια", προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη με την υπόλοιπη ομάδα.

Κατά τ' άλλα, οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σ' όλο το ματς ή στο μεγαλύτερο διάστημα να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η επόμενη προπόνηση για τους Πειραιώτες έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις 10:30.

πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου