Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Άρης-Ολυμπιακός 2-3

Ο Ολυμπιακός παρότι έκανε τα εύκολα δύσκολα, έφυγε με το "διπλό" από την Θεσσαλονίκη επικρατώντας του Άρη με 3-2 στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Δοκάρι ο Μόνχε.Μετά από ένα πολύ όμορφο ματς με πέντε γκολ, ένα δοκάρι και ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, ο Ολυμπιακός πέρασε από το "Κλεάνθης Βικελίδης" επικρατώντας με 3-2 του Άρη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Οι "ερυθρόλευκοι" με το "τρίποντο" αυτό σε μια δύσκολη έδρα έφτασαν στους 17 βαθμούς και ανέβηκαν έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Από την άλλη ο νέος προπονητής του Άρη, Πρόπιερζ (έκανε ντεμπούτο) έχει πολύ δουλειά ακόμη και μπορεί οι "κίτρινοι" να παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι, έμειναν ωστόσο για ακόμη ένα ματς χωρίς νίκη.

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"
Διαιτητής/Βοηθοί: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)/ Καρσιώτης (Κορινθίας), Ποντίκης (Πρέβεζας)
4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)/ Αμυγδαλής (Σερρών)

Άρης (Πρόπιερζ): Γιακούποβιτς, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Ντίκο, Μίσελ, Φατί, Βράνιες (47' Τόχα), Γιαννιώτας (74' Ακόστα), Ουμπίδες, Σολτάνι (65' Ιάκομπ), Καστίγιο.

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Μέγκιερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μοδέστο, Μόνχε (80' Μαρκάνο), Ιμπαγάσα (62' Μακούν), Μιραλάς (93' Φέισα), Τζεμπούρ.

Κίτρινες κάρτες: Καζναφέρης (26', Άρης), Καστίγιο (42', Άρης), Ιάκομπ (74', Άρης)-Ιμπαγάσα (32', Ολυμπιακός), Ορμπάιθ (53', Ολυμπιακός), Μιραλάς (63' Ολυμπιακός), Α. Παπαδόπουλος (70', Ολυμπιακός)

Σκόρερ: Τόχα (77', Άρης), Φατί (85', Άρης)-Τζεμπούρ (7', Ολυμπιακός), Μοδέστο (28', Ολυμπιακός), Μακούν (83', Ολυμπιακός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου