Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 1-0

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟΚ.
Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Τσαμπούρης, Κωστούλας, Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Ουσέρο, Χουανίτο, Ροζέριο, Χούλι, Ράγιος, Περόνε.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτνσερ, Λεονάρντο, Μαλεζά, Τσιρίλο, Φωτάκη, Αρίας, Λάζαρ, Γεωργιάδης (57' Γιάννου), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (57' Παπάζογλου).

Κίτρινες κάρτες: 13' Χουανίτο. 57' Χούλι / 54' Μαλεζάς
Σκόρερ: 44' Περόνε


Ανασκόπηση αγώνα

Με τον Βεργέτη στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης για πρώτη φορά, δεν έλειψαν οι αλλαγές στην βασική ενδεκάδα, ενώ το κίνητρο των ποδοσφαιριστών ήταν αυξημένο. Από την άλλη, ο Μπόλονι διατήρησε την ίδια τριάδα στην επίθεση και ξεκίνησε βασικό τον ανέτοιμο Λεονάρντο.

Το παιχνίδι άργησε να βρει ρυθμό κι αυτό λόγω της κακού ξεκινήματος των παικτών του ΠΑΟΚ. Οι "ασπρόμαυροι" μάλλον είχαν μείνει στο Δουβλίνο κι αυτό προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι Αρκάδες. Η πρώτη μεγάλη φάση δεν άργησε να πραγματοποιηθεί, αφού στο 2' ο Τσαμπούρης παραλίγο να πετύχει γκολ με απευθείας φάουλ, αλλά ο Χαλκιάς έδιωξε εντυπωσιακά.

Δυστυχώς για τους θεατές η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού δεν είδαμε σημαντικές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Τα λάθη στη μεσαία γραμμή και οι άμυνες κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος, με τον Αστέρα πάντως να δείχνει πως πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Όλα έμοιαζαν πως το 0-0 θα είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, αλλά λογάριασαν χωρίς τον... γηπεδούχο.

Στο 44ο λεπτό, ο Περόνε δέχτηκε μια σέντρα του Τσαμπούρη από τα δεξιά και αφύλαχτος με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ και να ξεσηκώσει τον κόσμο που βρισκόταν στις εξέδρες του γηπέδου. Ο ΠΑΟΚ έδειχνε το κλασικά κακό πρόσωπο της Ελλάδας, ενώ ο Αστέρας έπαιζε παθιασμένα.

Στην επανάληψη, ο Λάσλο Μπόλονι αποφάσισε να κρατήσει την ίδια ενδεκάδα και να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία να διορθώσουν τα κακώς κείμενα. Παρόλα αυτά, στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης δεν υπήρξε βελτίωση με αποτέλεσμα ο προπονητής του ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε δύο αλλαγές. Ο Γιάννου πήρε τη θέση του Γεωργιάδη και ο Παπάζογλου του Σαλπιγγίδη, που δεν το πήρε και ευχάριστα.

Οι αλλαγές πάντως έδωσαν νέο αέρα και φρεσκάδα στον ΠΑΟΚ και μάλιστα λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Παπάζογλου που έδιωξε ο Χακόμπο. Ο Δικέφαλος συνέχιζε να πατάει γκάζι και να χάνει ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό.







πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου